úterý 29. června 2021

Meklenburský strakáč červený

Meklenburský strakáč je poměrně mladé plemeno, které bylo vyšlechtěno v. Najdete v ní kompletní seznam nabídek i poptávek. Rady a tipy obsahují postřehy chovatelů meklenburských strakáčů především pro začátečníky, kteří o plemeni tolik nevědí a mají zájem o jeho chov. Barva skvrnitosti je závislá na druhu strakáče. Sedláček - Původ meklenburského strakáče , Chovatel.


Prodám meklenburského strakáče červeného.

Králik je očkovaný, tetovaný a je s rodokmenem. Stáří králíka měsíců. Barva očí je u černého a červeného rázu hnědá, u modrého šedomodrá. Podsada je na černé a modré kresbě modrá, na červené žlutočervená. D: Mecklenburger Schecke GB: Spot of Mecklengurg.


Mimo morčat se budeme věnovat i chovu králíků. Vybrala jsem si trošku nedostupné plemeno MS v červené variantě. Tudíž opravdu málo zastoupené plemeno.

Král Karel - Burgundský (Bu) Malá Dagmar Ing. Novozélandský bílý - Nb. Tabulka králík meklenburský strakáč červený. Laminovaná tabulka 15x21cm.


Je odolná, vyrobená pro použití venku. Způsoby připevnění: - na plech. Vyskúšajte: – hľadať len meklenburský nebo strakáč. Ján Čapkovič a meklenburský strakáč havanový 0. Viem, že chováš čierne, červené a havanové. Balogh Tibor - Moravský pštros červený, říman.


ZAKRSLÝ červený, ZAKRSLÝ meklenburský strakáč červený. MEKLENBURSKÝ STRAKÁČ divoce zbarvený ks černý ks modrý ks červený ks. Kč , x samec - kříženec belgikého obra s vídeňským modrošedým králíkem . Pohlaví, Kolekce, L U, P U, Ocenění, Prodejní cena, Chovatel. Odkaz na fotografie meklenburského strakáče na googlu: meklenburský.


Jmenuje se Zakrslý saténový meklenburský strakáč červený a chystá se na uznání plemene. Francouzský beran strakáč divoce zbarvený. Německý výstavní červený plavý pruhový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky