pátek 29. května 2020

Lajnovani vapnem

Doba, kdy se lajnovaly travnatá sportovní hřiště vápnem , jsou nenávratně pryč. Předpokladem dobrého lajnování je však aplikace účinné barvy na značení . Díky novému systému lajnování jim práce zabere výrazně méně času a znatelně ušetří. Ještě nedávno tu lajnovali postaru, tedy vápnem.


Jasným viníkem je vápno, používané pro lajnování od zahájení. Posledním zápasem, před kterým se lajnovalo vápnem , bylo utkání TJ . K rychlému a jednoduchému lajnování fotbalových hřišť vápnem , se šířkou čáry 10cm. Prodej zboží byl ukončen. Jednoduché a rychlé lajnování fotbalového hřiště, šířka lajny cm.


Merco lajnovačka na kopanou IMT slouží k lajnování fotbalových hřišť s různými povrchy. Sportovní prostor - Tenisový kurt asfaltový. Uvedená cena je včetně šaten a sociálního zařízení.


Krásná příroda, žádná silnice či auta, ale i klasické lajnování vápnem , které neklouže, neodskakuje a otisk míčku je jednoznačný. Hrací plocha se nakonec vymezí čárami z umělé hmoty, odpadne tak jejich lajnování vápnem před každým utkáním. Do položené antukové desky je možné vložit umělé tenisové lajny, které zajistí přesné vymezení hřiště bez nutnosti pravidelného lajnování vápnem.


Také břevno a tyčky branky bylo ještě hranaté a né kulatina jako dnes. Ten velmi slušně zahrál Jéňa Dřímal a před vápnem soupeře vznikl závar. Strnad hlavní pořadatel - Roman Hnízdil.


Jako jo, holky mají dodatečné vápno v kostech, dobrý,. Jiří Pavliš - Kovovýroba, zámečnictví. Lajny na jednotlivé sporty si každý pronajímatel lajnuje sám, vápnem dle značek. Všechny podrobnosti ohledně lajnování a přípravy sítě jsou . Hráčský komfort zajišťoval dělník, najatý na udržování hřiště a lajnování ( nelajnovalo se vápnem jako dnes, ale sádrou) za měsíční plat 5– Kč, a sběrači míčků, . Dokonce nám nechával venku vozíček s vápnem pro lajnování a další nářadí pro údržbu povrchu kurtu. Lajnovačka lze být použita na různé povrchy.


Samozřejmě jsme po ukončení hraní . Lajnování bude provedeno speciální trvanlivou barvou. Protože ruční lajnování vápnem za moc nestojí. V létě si dokonce museli kluci kupovat. Pro basketbalový koš a fotbalové branky budou vytvořeny betonové základy . Ve velmi pěkně řešeném sportovním stánku - i tento můžeme rakouským partnerům jenom tiše závidět (až na to lajnování klasickým vápnem ) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky