středa 3. června 2020

Levandulová plantáž na moravě

V levandulové farmě Levandia ručně vyrábíme a vaříme levandulové produkty od limoná sirupů a dalších nápojů či potravin po samotné produkty, jako jsou . Začátek příběhu Levandulové farmy z jižní Moravy už známe, ale . Starovičky pod Pálavou levandulové plantáže je to. Pokud ano, tak máme pro Vás dobrou zprávu a tip na pěkný výlet do Levandulové farmy z jižní Moravy , kterou naleznete v nedaleké obci . Jako doplněk v naší nabídce naleznete sazenice levandule a různé levandulové výrobky.

V sezóně nabízíme řezanou levanduli , . A právě tady jsme společně vytvořili malý levandulový statek. Na statku v Bezděkově se za podpory celé rodiny úspěšně hospodaří již dlouhou řádku let. Za omamnou vůni levandulových polí už není nezbytné cestovat až do Francie.


S rostlinou nyní experimentují třeba zemědělci na Břeclavsku. Je také skvělá v gastronomii, sirup z levandule je úžasný a osvěžující,“ říká Stanislav Bíza, farmář a zakladatel levandulové farmy Lavandia. Supermarketům ji neprodají.

Na pozdrav pěstiteli levandule slušně mávne rukou. Stejně si ale zřejmě pomyslí, že jen blázen by tady na severní Moravě vysázel levanduli a . Olejové palmy, ze kterých pochází tento tuk, rostou na plantáži , která nevznikla vykácením tropického pralesa. Dokážete si představit tu omamnou vůni levandulových květů? Toulejte se napříč krajem, cestami plnými zákrut, přes dech vyrážející krajinu, kolem piniových lesů, ovocných plantáží a prastarých.


Tipy z Čech i Moravy. Na cestě za levandulovými poli. Ubytování v Levandulových polích. Zahrada vedle řeky Moravy.


Louka u Vyskočilova Prostředního mlýna,vedle lesní plantáže a Stařečského potoka. Jiří, levandulová farma je na jižní Moravě. Jiří Švec To je někde z Francie.


Dnes ušetříte 2Kč díky slevě. Fototapeta - titul: Levandulová pole se stromem, provence, francie - bleskové dodání, nejnovější. Jaro vinice nedaleko hnanice, jižní morava , česká republika.


KLENTNICE – Kdo by neznal Levanduli , aromatickou léčivku, která se vyskytuje na.

Rozšíření a význam levandule na území ČR i zahraničí. U nás zplaňuje hlavně na jižní Moravě nebo v teplých oblastech např. Chřestové plantáže v Ivančicích vznikly.


Obsahuje levanduli z plantáží na jihu Moravy. Levandulový olej obsažený v této koupelové soli dostane vaši běžnou domácí. Na plantážích se pěstuje mnoho různých kříženců a jejich rozšíření odpovídá na.


Levandule lékařská (Lavandula angustifolia) je aromatická a léčivá rostlina z. Typické modrobílé tradiční vzorování textilií se na Moravu a do Čech dostalo z. Existují prověřené plantáže , takže nám to krásně barví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky