čtvrtek 20. srpna 2020

Lešenářská koza stavitelná

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Lešenářská koza s maximální nosností 2kg. Hmotnost kozy je kg. Maximální zatížení: 2kg.


Podpěra k montáži lešení . Najdete u nás kozy skládací i pevné v různých rozměrech.

Stavební koza šíře 6mm s . Dům a zahrada - Kozy bazar. Prodám dvě stavební kozy stavitelné do výšky –1cm. Prodám stavební lešenářské kozy , výsuvné do výšky 1. Robustní stavební lešenářské kozy. Nastavitelná lešenářská koza.


Výrobky značky: EURO NARADI. Pronajmu lešenářské kozy šířky 1cm. Technické parametry: výška prac.

Pracovní kozy koupit o objednat u OBI. NENÍ URČENO JAKO LEŠEŇÁŘSKÁ KOZA ! Vhodné pre murárske a údržbárske práce. Ocelová lešenářská koza s nastavením tří výšek, opatřená bezpečnostními kolíky. Pomocí dvou stojanů lze sestavit stabilní pracovní plošinu.


Pouze pro osobní odběr! Nosník H - délka m. Podmínky zápůjčky na . Koza je natřená základovou . Stavitelná podpěra ( koza ), skládací, POUŽITÍ : vhodné pro zednické, . KOLEČKA STAVEBNÍ, PROHAZOVAČKY A KOZY. Název a rozměr výrobku (mm), Cena, Pozn.


Informácie o výrobku. Lešenárska koza výškovo nastaviteľná , nosnosť 2kg, . Domácí práce jsou u rodinného . Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky