středa 21. června 2017

Kurzy řezání motorovou pilou

Práce s motorovou pilou v koruně stojícího stromu Termín: 18. Základní délka kurzu jsou dva dny. Zrušení účasti v kurzu lze uskutečnit nejpozději pracovních dní předem.


Obsluha motorových pil , Rekvalifikace. Pořádáme rekvalifikační kurzy pro obsluhovatele motorových pil , dřevorubecké kurzy , obsluha rozbrušovacích agregátů, křovinořezů a ostatních agregátů se .

Kurzy jsou akreditovány MŠMT a obory připraveny dle Národní soustavy. Odborný kurz na práce s RMŘP . Dřevorubec - práce s motorovou pilou v těžbě dříví. Délka kurzu : hodin = týdny internátní formou. Absolvent umí správně použít motorovou pilu pro práci se dřevem, k řezání stromů a prořezávání. Součástí kurzu je praktický výcvik v řezání , údržbě a jednoduchých opravách.


Vstupenky a informace o nadcházející akci. Novinky, lístky, nejnovější .

Nebyl vypsán žádný termín. Cílem kurzu je osvojení základní dovednosti obsluhy motorové pily a křovinořezu. Absolvování kurzu opravňuje k použití motorové pily při příčném řezání dřeva.


Nový ročník Kurzu práce s motorovou pilou a křovinořezem proběhne na konci října v areálu školního statku na Neuberku. Lektorem kurzu bude Ing. Kurzy pro obsluhu motorových pil a křovinořezu. Kromě teorie BOZP zahrnující základní bezpečnostní pravidla práce s pilou a pohybu v terénu, absolvují účastníci kurzu i praktickou část - práci s motorovou.


KURZY motorových pil. Kde: Hostinec Na Rychtě - atelier Abakuk - Hanušovice. V pořadí již devátý ročník kurzů řezby . Na kurzu Vás seznámíme s aktuálními bezpečnostními předpisy a nařízeními, které se týkají práce s ruční řetězovou motorovou pilou při práci v koruně stojícího. Unsubscribe from skolicistredisko? Kurz práce s motorovou pilou.


Autor: Like_the_Grand_Canyon. Absolvent kurzu zná obsluhu motorových pil a křovinořezů, umí zásady práce s motorovou pilou a křovinořezem, zná související předpisy pro bezpečnost práce,. Fotodokumentace - rekvalifikační kurzy.

Budete s ní umět pracovat se dřevem, zejména k řezání stromů a stavebních profilů. V měsíci únoru se naši členové určení k práci s motorovou pilou zúčastnili pravidelného školení včetně praktického výcviku. Pod vedením instruktora ze stanice .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky