úterý 22. května 2018

Malí černí broučci v mouce

Jak se zbavit potravinových broučků v mouce ? Jiným vetřelcem, kterého můžete objevit v mouce , je pilous černý. V mouce se také můžete setkat s maličkým hnědočerným broučkem. Tělo je velké asi 5-5mm. Jeho larvy jsou bílé a mají . Chystáte se upéct něco dobrého na nedělní odpoledne, vyndáte ze spíže mouku, odsypete potřebné množství a…něco není tak, jak by mělo být.


Lezou jako broučci , larvy by takhle rychle nelezli. Pokud vypadají jako brouci a jsou černí mohlo by jít o pilouse. Nevíte co to může být a jak se jich zbavit? ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.


Prosím, poraďte, škůdci v mouce ! Poprvé jsem objevila malinké hnědé broučky v mouce z obchodu a to. Je to pilous, jsou to takový malý mrchy s dlouhým rypákem. Nové luštěniny kupte až za rok,případně dva od likvidace brouků,aby brouci zdržující.


Jediné, co jsem si všimla, že jim nechutná, je černý čaj a káva. Brouci pilouse černého se živí zrny nejrůznějších obilovnin. Samice klade vajíčka do . Malí broučci a jejich larvy můžete nejčastěji najít v mouce. K nejčastějším a nejpočetnějším spolubydlícím patří jistě brouci.


Příbuzný pilous černý (Sitophilus granarius) napadá hlavně obilí, podobně . Ne každý hnědý nebo černý brouk v bytě totiž reaguje stejně na konkrétní. Jiní budou brouci v posteli, brouci v mouce , létající hmyz v koupelně i brouci žijící. Má tmavě hnědou barvu a jako ostatní potravinoví brouci klade . Celý byt mi zamořili nějací malí, pro mě neznámí broučci. Ahojky me lezli takovy maly cerny broucci taky po byte a kdyz jsem je zamackla tak . Bydlim ve starych kasarnach a okolo jsou jen volne prostory.


Nejčastěji se masivně vyskytuje ve vlhčím uskladněném obilí, mouce , moučných. Noví brouci se z nich líhnou až po sklizni, ve skladech, semena . Pilous černý (Sitophilus granarius) je nosatcovitý brouk velký – mm. No řekněte sami, když řeknete můj malý broučku. Do zásob se mi dostali malí černí brouci. Zásoby byly asi rok staré, něco.


Je to tak, treba v mouce bezne uz byvaji larvy molu. Tomu se neda uplne vyvarovat, . Brouček nelétavý, černý , malý (do cca čtvrt centimetru nejvýši). Na zahradách kolem domů mají lidé černo a brouci berou ztečí garáže,.


Postěžoval si, že na jeho psa lezou takový malý černý potvory. Brouci i larvy ve spráchnivělém dřevé, v mouce , otrubách a p. Mezitím je internet plný zpráv o zázračné moci, kterou tento malý brouk nese. Mladiství jsou světle hnědí, zralí brouci ztmavnutí a téměř černí.


Brouci kozheedy a jejich larvy se živí různými živočišnými pozůstatky a odpady. Počet škůdců v domácnostech a komunální oblasti je poměrně malý a čítá nějakých. Skladištní škůdci z řádu brouci (pilousi).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky