čtvrtek 12. ledna 2017

Keře bobkovisne levne

Dají se použít jako solitery i do živých plotů. Prodáváme bobkovišně různých velikostí, zejména oblíbený je kultivar . Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Popis: Velice dekorativní stálezelený keř , který zdobí . Vyznačuje se vitálním, vzpřímeným růstem. Zajímavý cca 5m dorůstající se kultivar bobkovišně. Používáme do skupinových výsadeb nebo . Bobkovišeň je stálezelený, rychle rostoucí keř.


Nejširší výběr rostlin, keřů a stromků. Nakupujte pohodlně a za nejlepší ceny. Velkoobchodní a maloobchodní prodej v celé zemi. Umělý živý plot - okrasná bobkovišeň - ETNA Balení: dílec cca 50xcm.


Prodej možný pouze po celých baleních! Větve i listy rostou vzpřímeně, přestože keř se rozrůstá hlavně do šířky. Stálezelený, hustý keř s vzpřímenými větvemi, které se rozrůstají hlavně do šířky. Spolu s vřesy a vřesovci patří rododendrony a azalky mezi tzv.


Mají subtropický vzhled a dobře snášejí řez, proto se s oblibou používají do živých plotů. Květenství bobkovišní jsou vzpřímená, složená z drobných bílých voňavých květů. Po opylení nastupují lákavé, lesklé černé plody, které jsou . Váš oblíbený internetový. Roste pomalu do metra výšky.


Listy nejsou opadavé, jsou lesklé, tmavě zelené,. I když takovou nemáte, na keře a stromy rezignovat nemusíte. Krásná, ale jedovatá je bobkovišeň , která je hezká i na živý plot. Je to můj nejoblíbenější keř. Výsadba keřů a stromů přímo do trávníku patří mezi největší nešvary českých zahrad.


Habr, bobkovišen a další keře vytvoří živý plot také. Líbila se mi bobkovišeň , ale ta jedovatá je a navíc na květy jdou včely a vosy. Včely a vosy mi dělají starost nejméně, tedy jen první dva dni, kdy keře. Mimochodem jsme jich potřebovali poměrně dost a není to úplně levná záležitost.


Pro živé ploty jsou nejlepší odrostlé semenáče, které se mohou buďnechat volně růst. Prunus laurocerasus nebo chvojí různých druhů jehličnanů, které jsou trvanlivé,. Levným způsobem zakrytí těla věnce je ovinout ho stuhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky