středa 23. srpna 2017

Levandule využití listů

Levandule lékařské - prodej bio semen. Bio semena levandule lékařské pocházejí z BIO zemědělstvích dle norem EU. Doba dodaní kolem konce říjnu. Bio- levandule Chodouňská dorazila do Creative World.


A zažijete také hody v levanduli.

Kontejnerované sazenice můžeme sázet během celé vegetační sezony. Kořenový bal musí být před sázením vlhký – případně ponoříme sazenici do nádoby s . Květen je měsícem výsadby bylinek. Má mimo jiné uklidňující účinky.


Ovlivňuje příznivě vysoký krevní tlak a upravuje zažívání. Možno pěstovat i ve větším květináči. Sazenice v kelímku) . Každoročně produkujeme sazenice nejrůznějších odrůd.

Pěstujeme tři druhy levandule – levanduli lékařskou (lavandula angustifolia), levanduli prostřední . Brzy bude opět probíhat prodej , prozatím je pozastaven! Případné info u paní Kateřiny Pleskačové tel. FARMA - nabidne čerstvou i sušenou levanduli můžete ochutnat levandulový sirup, džemy, levandulové výrobky pro váš domov a sazenice levandule.


Popis: Vytrvalý aromatický polokeř s bohatě větvenou lodyhou, kvete modro-fialovými úbory. Používá se do skalek, k tvorbě různých vonných a barvitých . Jednodušší je samozřejmě pořídit si už vzrostlé sazenice. Ty koupíte na trzích, v zahradnictvích, hobby . Od té doby každý rok dosazujeme další sazenice a nyní jsme někde na. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů levandule.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Inzerát byl odebran z oblíbených. Provence Francie, Místa, Voyage, Nádherná. Bros háček proti molům s vůni levandule - ks.


Háčky proti molům mají příjemnou levandulovou vůní a působí po dobu až 6 . The photograph may be purchased as wall art, home decor,. Skvělá jako voňavá obruba záhonů nebo podsadba k růžím, protože totálně odpuzuje mšice!

Stromek je mrazuvzdorný. Lavandula angustifolia ´Munstead´. Pravidelně zastříhávejte nejlépe na podzim nebo na jaro do března, ale . Uklidňující atmosféru podtrhují překrásné květy, které chytají tu správnou barvu na přelomu července a srpna.


Hledáte levandule sazenice ? Je nám líto, ale prodej již skončil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky