středa 12. února 2020

Koupím krmnou řepu

Zvířata - Krmnou repu inzerce. Prodám krmnou mrkev a červenou řepu. Také drobné, ručně sklízené domácí brambory ke . Neregistrovaný uživatel napsal(a): A o jak velké množství máte zájem?


Počet hlasů Kvalitní . Inzerováno dní (1zobrazení).

NABÍZÍM K PRODEJI KRMNOU ŘEPU 1KG ZA 5KČ. KOUPÍM VYKRMENÉ PRASE NA PORÁŽKU O VÁZE 1KG DO 5OOO KČ. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů řepu.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Mohu nabídnout až tun. Raškovice, Moravskoslezský kraj. Location is approximate.


Inzerát již expiroval a je neplatný.

Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. Hodonín prodám krmnou řepu , ručně sklízenou, čištěnou. Brambory na jídlo, brambory . Koupím krmnou řepu , Mělník a okolí.


Nohelgarden Řepa krmná URSUS POLY žlutá 200g. Nákup a prodej zemědělských produktů a potřeb, krmné soli, řepy , zahradních substrátů krmiva Tišnov, Brno venkov. Vaše domácí zvířata jistě ocení, když jim najdete na Vašem záhonku místo pro výsev krmné řepy.


Máme červenou a žlutou. Ja som vlani vyorával repu klasickým vyorávacím pluhom na zemiaky a šlo to pomerne lahko. Jedna nevýhoda, že si.


Krmná technika pro mlékařící zemědělce. Betonové sloupky armované. Channel Description: . Příspěvky: 2: Registrován: úte . Z tržních plodin můžete u nás koupit jarní ječmen, tritikale, oves a konzumní brambory. Možnost i většího množství cca 10t.


Deset tun osiva nestačilo, tak uvidíme, zda prodám dvacet tun.

Více informací na tel. Když něco zbude , nevadí, osivo neztrácí klíčivost a dá se uchovat i pět let,“ . Pro krmení skotu je nutné mrkev krouhat na tenčí řízky než u krmné řepy , aby se dobytek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky