úterý 11. února 2020

Kvetiny na přime slunce

Sázkou na jistotu budou zmíněné petúnie, . Tyto rostliny ale úplný úpal nemilují, i když se ji dá pomoci, aby snesly i přímé slunce. Dnes vám tedy představíme rostliny, které snesou i . Venkovní květiny a přímé slunce ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Bakopa: Převislá balkónovka na slunce i do polostínu.

Kosmatec: Balkonová květina na přímé slunce. Máte balkon, na který . Ačkoli tyto druhy snášejí přímé slunce , úpal v letních vedrech jim nesvědčí a. Nádhernými květy sytých barev vás okouzlí například gazánie z . Květiny na jižní balkón musí spolehlivě odolávat i největšímu letnímu žáru a bez problémů snášet přímé slunce. Mezi jakými rostlinami bychom měli vybírat a . Přinášíme vám přehled desítky krásných trvalek, které rozzáří svými pestrými květy všechny zahrady na plném slunci.


Jaké nádoby a substrát zvolit, jak květiny vysadit a hnojit?

Většina rostlin, které sázíme do truhlíků, vyžaduje přímé slunce. V sluneční výhni se . Trvalky vhodné na slunce , na suchá místa, trvalky na úpal. Běžná půda, svěží nebo suchá půda, to jsou vhodná stanoviště pro tyto rostliny. Patří sem velkokvěté . Nové květy neustále nahrazují ty staré, které se doporučuje pravidelné ostříhávat. Stejně jako všechny rostliny milující slunce i nestařec potřebuje . Vyberte si květiny do truhlíku, balkonovky do stínu, květiny na přímé slunce nebo exotické balkonovky.


Jak pěstovat převislé balkonové květiny a rostliny? Seznam rostlin vyžadujících přímé slunce , návody na jejich pěstování, detailní fotografie těchto květin. Do stínu dejte fuchsie, na slunce muškáty. Výběr balkonovek je nepřeberný.


Pelargonie – přímé slunce mají rády všechny druhy pelargonií, vyžadují výživný substrát. Přímé slunce by je mohlo poškodit. Balkonové rostliny hnojte pravidelně dle návodu na hnojivu. Pravidelnost se vyplatí – květiny budou dlouho a bohatě kvést.


To vybíráte s ohledem na vysazené květiny , aby jim přímé slunce nebo naopak stín neublížily.

Zároveň vezměte v potaz údržbu zahrady. Květiny si můžete vybírat přímo ve sklenících kde byly vypěstovány. Umístění: výsluní, snáší i přímé slunce , odolný vůči větru. Verbena: Zdroj náhledového obrázku Pixabay. Ideální na přímé slunce.


Lobelky Nízké a převislé, více barev. Kytici není vhodné stavět na přímé slunce a doporučuje se pravidelně vyměňovat vodu a přidávat výživu pro řezané květiny. Barevné spektrum této rostliny . Je nenáročná na intenzitu osvětlení, ale špatně snáší dlouhodobé přímé sluneční světlo. Na slunci se rostlina musí přikrýt listem bílého papíru.


Přemýšlíte, jaké květiny zasadit letos do truhlíků, aby váš balkon,. Zobrazit: Grid List Table. Není seřazeno, Název, Pozice, Cena, Nejnovější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky