čtvrtek 27. února 2020

Malotraktor vari díly karburátoru

Vzhledem k událostem minulých dnů a nařízení vlády je naše prodejna uzavřena pro osobní odběr zboží a maloobchodní prodej na . Benzinový filtr VARI. Hlavní tryska karburátoru. Izolační podložka karburátoru.


Těsnění příruby karburátoru empty.

Náhradní díly na zahradní stroje Díly a příslušenství ARNOLD Karburátor VARI , TERRA. Plachta ochranná na zahradní traktor 2x 2x 2cm. RL98H, Počet příspěvků ›, Poslední příspěvek ›, 6. Vari XPJ 2- tryska karburátoru - čištění, Počet příspěvků ›, Poslední příspěvek ›, 12.


Starý VARI systém a nové příslušenství, Počet příspěvků ›, Poslední příspěvek ›, 29. Membrána do karburátoru , Počet příspěvků ›, Poslední příspěvek ›, 27. Malotraktor VARI GLOBAL, Počet příspěvků ›, Poslední příspěvek ›, 28.

Dům a zahrada - Karburator vari bazar. Prodám plně funkční malotraktor Fortschritt E931. Predaj náhradných dielov značky Vari a Terra veľká časť skladom. Dodacia lehota: Skladom, dodáme do hodín. Jednoosý malotraktor VARI je určený pro středně těžké práce, jako je například.


Páčka škrtící klapky karburátoru pro všechny karburátory JIKOV a TERRA. Miska startéru JIKOV s otvorem 1mm pro motory JIKOV, TERRA, VARI. Vážení přiznivci značky VARI , ve spolupráci s naším odborníkem na orbu pro Vás připravili instruktážní video jak.


Zahradní traktor Vám zavezeme zdarma v Plzeňském, Karlovarském kraji a do hl. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Pouhým postřikem karburátoru vyčistíte usazeniny. Jakékoli poškozené dily motoru neprodleně vymente za nové.


Stavebnicový malotraktor VARI IV je spoľahlivý pomocník hlavne pri obrábaní pôdy. Nastavení karburátoru – mylms. Mně zase zajimá jestli někdo neví základní nastavení karburátoru a jestli se někomu doma nevalí nějaké díly , potřebuji magneto zapalování.


Vhodná na díly nebo zprovoznění.

Motor JIKOV ( Vari ,Terra). SLEVA NA VYBRANÉ NÁHRADNÍ DÍLY K MOTORU JIKOV ! Akce platí do odvolání a pouze na nákup přes košík E-shopu. Manuální pumpička, která dopraví palivo do karburátoru , a tím usnadní startování s menším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky