pátek 21. října 2016

Koupit sazenice wasabi

Nyní máte možnost vypěstovat si vlastní a pravé wasabi … V PRODEJI OD KVĚTNA. Dodáváme silné sazenice v květináči průměr cm! Nevěříte zásilkovým . Náhražka pravého wasabi se vyrábí z našeho křenu selského, hořčičného semena a zelené přírodní barvy.


Oddenky sklízíme, když dosáhnou délky cca až centimetrů. Pokud si pořídíte drahé sazenice a nikoli semena , opět si počkáte minimálně 2 . Sušené plody, ořechy, semena. Pod zemí vytváří silný oddenek. Vyrábí se z něj známé koření wasabi. Dorůstá výšky - 40cm.


Kvete drobnými bílými květy. Vyskytuje se na březích řek. Chuť je pikantní a listy se hodí k přípravě studených i. Krulichovi, kde si sazeničky můžete i koupit. Ahojte, ma nekdo zkusenost s pestovanim krenu wasabi u nas?


Semena konopí nabízena na portálu 5semen. Koupil jsem dnes v Holešovické tržnici sazenici křene wasabi v akci za pouhých 6- Kč. Prodavačka mi řekla že ji u nás lze pěstovat volně v půdě ale na zimu je. Vypadají jako oříšky, ale jsou to semena luštěniny, podzemnice.


Japonský křen wasabi : upečte si burské oříšky v pikantní zelené krustě. Balení 1g 2- Kč koupit Balení 2g 5- Kč koupit volná. ZAHARTOWANE do POLSKIEGO KLIMATU Zamówienia: wasabi.


Wasabi , chrzan japoński N274. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Výrobek obsahuje přirozeně se vyskytující jód.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky