úterý 25. října 2016

Lis na potrubí alpex

Spojuje se výhradně tvarovkami typu IVAR. Jen pozor na ruční lis , který je velmi nepraktický a spolehlivost spoje . Ivaru ekonomicky, tak to není otázka na mě, ale vezmeme- li v úvahu . Základním pilířem pro kvalitní a . Lisování PEXAL tvarovek a použití PEX- AL-PEX trubek! List inzerátů Galerie 1-inzerátů z 2 Cena.

Na prodej RIX Henco alpex třívrstvá trubka s hliník. Způsoby vedení potrubí Alpex - Duo pro instalace pitné vody. RUČNÍ LIS NA PRESS-FITINKY. Vám kotol musí servisný technik od Prothermu, ten Vám orazí záručný list. Stačí jemne zrezať hranu z vonka, z vnútra na potrubí a je to ok.


CZ si můžete vyzvednout v kamenné prodejně na Praze 10. Technický list potrubí MIXAL A-PEX Valsir. Pouze se nasadí lis na fitinku, začne se lisovat než se rozvítí zelená a pak se kleště uvolní a je hotovo. Potrubí AL-PEX a fitinky jsem kupoval .

Půjčovna nářadí pro instalatéry a topenáře,Lisovací čelisti AL Pex ,Lisovací. Záruční list k nahlédnutí zde. Lze objednat pouze po balení. Kleště mají otočnou hlavu a otvor, který umožňuje práci ve stísněných podmínkách. Výměnné čelisti jsou . LIS bez lisovacích čelistí, kufr v ceně, 2V.


POWER PRESS - vypínací signál. Snadná a rychlá montáž fitinek na potrubí. Ruční lis na PRESS fitinky. TRIO-ISOL 32xčervená (25m) - vícevrstvé potrubí s izolací. SKLADEM více než ks.


Výrobce: IVAR Záruka: roky. PPSU, lisovací objímka žíhaná nerez ocel AISI 30. Je- li únik plynu z místa porušení potrubí větší než stanovená . Hlídací pesPorovnatPřidat k oblíbeným Dotaz na prodejceOdeslat známémuTisknout . Spojování lisováním je mnohem rychlejší než.


ALPEX a TURATEC stejných průměrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky