středa 19. října 2016

Krajene kvašaky

Rychlokvašky - kvašáky - močáky. Recept z mé staré kuchařky: Mladé pevné okurky nebo velké vyzrálé okurky omyjeme, . Aug Kvašáky s hříbky. Zvláště letos se hodí vylepšit nálev o krájené zdravé mladé hříbky. Do nálevu v tomto případě přidáme čtvrt litru octa. Recept, podle kterého se vám Celoroční kvašáky zaručeně povede, najdete na Labužník.


Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Missing: krajene ‎ Must include: krajene Kvašáky II. Similar Translate this page Rating: - ‎reviews Postup přípravy receptu. Umyjeme přerostlé okurky, vinné listy, višňové listy a listy černého rybízu, kopr a kořen křenu.


Okurkám vidličkou hodně propícháme . Translate this page Specialitka z Černíkovic, na východě vyhledávaná pochoutka Kvašáky. Okurky jsou naložené ve slané vodě, žádný ocet a dochuceny vinným listem. Krouhané zelí a různé krájené mixy je potřeba udusávat . Recept na klasické Kvasené uhorky, nazývané tiež kvašáky. Patria medzi sezónne špeciality na Slovensku.


Nepotřebujete k tomu už neskladné, těžké a nepraktické kvašáky – tedy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky