středa 12. října 2016

Kytky do bytu vhodné na sever

Přemýšlíte, jaké květiny do truhlíků na severní stranu vybrat a bude se jim tam vůbec dařit? Poradíme, které druhy rostlin snáší stín. Co pěstovat na severním balkoně. Balkon orientovaný na sever : Chladivý stín oceníte nejen v létě a dařit se tu bude i těmto květinám. Patří k vašemu bytu severní balkon?


Severní balkon: květiny do stínu. Dokonce i oknům orientovaným na sever můžeme dát velmi osobitý ráz. Je pouze nutné vědět, které rostliny do tohoto výběru zařadit. Pnoucí a převislé rostliny je vhodné často přesazovat, tehdy.


Inspirace pro váš byt. Květiny vhodné do panelového bytu se suchým vzduchem. Dařit se jí bude na jižní slunečné straně a zálivku vyžaduje opravdu mírnou.


Podle toho je potřeba rostliny na balkon vybírat. I balkon či okna orientovaná na sever mohou přetékat květy celé léto. Má váš byt lodžii orientovanou na jih a není zastíněn ani stromy, ani okolními. Ty jsou vhodné i pro větrnější místa.


Holky mi lezly do postele samy, říká bývalý fotbalista Švancara. Máte byt s okny orientovanými na sever a západ a rádi byste jejich parapety okrášlili pokojovými květinami? Nebojte se, existují rostliny a květiny, které vám . Co zasadit na sever a do stínu. Netýkavky, fuchsie, malé begonie s vláknitými kořeny, nebo hlíznaté druhy, kapradiny, hosty, břečťan, bacopa, . Ať už máte okna na sever nebo jsou tak daleko a malá, takže si o. A pokud dáte rostlinu s krásně panašovanými listy do stínu, . V tomto případě je vhodné vybrat druhy, které dobře snášejí i nižší teplotu.


Rostliny můžeme umístit na parapetní desku, do závěsných nádob nebo na. Orientovaná na sever budou ideální pro stínomilné rostliny a druhy s . Pokud si tuto nádheru dáte do vytopeného bytu , velmi brzy shodí poupata a z. Nejlépe uděláte, když ji na zimu umístíte do chladné chodby nebo zimní zahrady. Preferuje stanoviště u okna orientovaného na sever. Květiny, které se hodí umístit do okna situovaném na výcho jsou všechny ty, které mají rády světlo, ale.


Ne každé místo je pro všechny rostliny vhodné. V místnostech orientovaných na sever zpravidla nebývá moc světla. Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili? Některé toxiny nás doprovázejí až do našich příbytků.


Vše pro váš dům, byt a zahradu. Balkónové květiny vhodné pro stinná místa (balkóny orientované na sever nebo západ):. Než začneme květinu přesazovat do většího květináče nebo truhlíku, . Jaké rostliny umístit na parapet okna směřujícího na sever , jih, západ a. Na severní straně slunce do interiéru téměř neproniká a dopadá sem . Přemýšlíte, co do nich zasadíte, abyste si vytvořili za okny zelenou oázu, kterou vám budou sousedé závidět? Zapomeňte na muškáty a tradiční petúnie, máme pro vás lepší tipy!


Fuchsie: ideální na sever. I když vyžadují dostatek slunce, na jižní či západní strany nejsou zcela vhodné , protože jejich .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky