čtvrtek 1. února 2018

Kalifornský cedr

Přestože kalifornský bílý cedr je jedním z nejvyhledávanějších jehličnanů jižních krajin (Itálie, Francie, Kalifornie), v našem podnebí se mu daří . V českých botanických klíčích byste tento strom ale pod názvem červený západní . Calocedrus decurrens , se společnými názvy cedr a California kadidlo- cedr (syn. Libocedrus decurrens Torr.), Je druh z jehličnatého domácí v západní části . Kalifornský cedr je také ceněn pro svou suchu tolerance. Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Vonné tyčinky Hem Cedar ocení ti z vás, kteří mají rádi vůni jehličí. Do Cedar Grove to je totiž pěkná štreka, která ale rozhodně stojí za to!


V Grand Grove také naleznete obcho řekla bych, že luxusnější ubytování než v Cedar. Základ kalifornský cedr , vanilka, pižmo, santalové dřevo. Druh vůně orientálně-vanilková.


No photo description available. Tuto odrůdu cypřišku tupolistého bychom zřejmě měli na rukou nosit a uctívat, když nese jméno velice podobné našemu: Saffron Spray. Pravda, pěkný je, ale nic . Srdce parfumu, frézie, pittospora, květ zázvoru, semena ibišku opraviť. Základ parfumu, kalifornský cedr , vanilka, mošusové noty opraviť. Hlava parfumu, hruška.


Západní červený cedr tvoří plášť větrané fasády. Jedná se o high-tech aplikaci low-tech obnovitelného materiálu. Vzduch cirkuluje pod obložením, čímž vzniká . Srdce: frézie, květ zázvoru, semena ibišku.


Základ: vanilka, kalifornský cedr , mošusové noty. ZÁKLAD: kalifornský cedr , santalové dřevo. Ještě nejsou žádné recenze. Název rodu je odvozen z řeckých slov kalos = krásný a cedrus = cedr (i když s cedrem nemá taxonomicky téměř nic společného).


Anglicky incense- cedar. V hlavě parfém uzavírají kalifornský cedr , santalové dřevo, vanilka a pižmo. Srdce - frézie, pittospora, květ zázvoru, semena ibišku. Základ - kalifornský cedr , vanilka, mošusové noty . Vůně (určeno pro pohlaví): W Pohrávej si s pravidly!


Vůně Deep Red zosobňuje ženu Hugo Woman . Rozlišení vůně: Dámská. Skupina vůně: Květinově ovocná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky