čtvrtek 15. února 2018

Levandulovy věnec na dvere

DIY Lavender Recipes and Project Ideas – Lavender Tall Ice Sticks – Foo Beauty, Baking Tutorials, Desserts and Drinks Made With Fresh and Dried Lavender . RUČNÍ PRÁCE Z ATELIERU ROMANTICA. Věnec na dveře LEVANDULE. Použitý materiál: podkladní věnec slámový, omotaný přírodní jutou, přírodní . Hledáte nápady pro tvoření z levandule ?

Vytvořte si originální levandulový věneček! Stačí jen pár minut a krásná dekorace bude zdobit váš byt! This Pin was discovered by Karolina Bednářová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Umělý věnec z levandule , vyrobeno z PE materiálu, průměr věnce je 30cm. Slaměný věnec s květy umělé levandule připomíná atmosféru jižní Francie a . Skvěle vypadá z levandulových klasů uvitý věnec , který se dá zavěsit třeba na dveře.

Zruční Francouzi z nich pletou dokonce i různé košíky. Zde najdete návody na výrobu dekorací i návod na pěstování levandule. Dekorativní levandulové srdíčko si můžeme zavěsit do okna, na stěnu nebo na dveře.


Další článek Návod na adventní věnec ze slaného těsta. Postup: Z nastříhané levandule , nejlépe napůl usušené, uděláme kytičky. Vážeme je provázkem těsně pod květy a ustřihneme stonky asi cm . Skvěle se hodí jako doplněk do obýváku, kuchyně nebo na vstupní dveře. Vítaní a nevítaní hosté Překrásně vypadá věnec z levandule na vstupních dveřích a navíc odvede dobrou službu. Odhání hmyz a podle pověr i zlé duchy.


Veľkonočný venček na dvere na prútenom podklade. Zdobený je bielymi tulipánmi, konvalinkami, drevenými motýľmi a ratanovými guľkami. Doplnený je stuhami . A když se k tomu ještě přidá levandule se svojí jemnou vůní, pak je letní obraz téměř hotov.


Značka: DEKORACE NATALI. Díky kombinaci růžových květu s květy levandule se rázem ocitnete v prosluněné Francii :). Inzerát Trvanlivý levandulový věnec v okrese Pardubice, cena 350Kč,.

Popis: Prodám trvanlivý věnec , růže, chrpy, levandule. Džínový věnec s levandulí , mušličkami a oblázky: Vyrobte si dekoraci s vůní léta. Velikonoční věnec na dveře.


Jednoduchý věnec ze starých džínů ozdobte drobnými kytičkami levandule a přidejte i. Dekorační věnec na dveře ze starých džínů a svetrů. Kategorie: Bytové doplňky, Podzim a dušičky, Věnce na dveře. Levandulové srdce s doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky