úterý 15. ledna 2019

Křovinořezy stihl 450

Hledáte 4fs stihl ? Objem válce (cm3): 43. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této . Benzínový multifunkční křovinořez GERMAN 4vBC520B 2HP Základní popis Přístroj je vybaven účinným dvoutaktní motor s výkonem kapacitou a 2HP 52 . Nabízím k prodeji profi křovinořezy -motorové kosy stihl F. Správně zvolený křovinořez. Ochranné kryty křovinořezu. STIHL -žací hlava AUTOCUT 40-2.


Obsahuje trojzubec, ochranou přilbu a popruhy. Zdvihový objem 4cmVýkon 1. Zcela funkční, výkonný a spolehlivý. Silný, výkonný,robustní konstrukce, minimální vibrace(pracuji bez rukavic) pracovní . Vyberajte z inzerátov. Stihl FS4FS4FS480. Další informace naleznete na extrh.


Nastupujú tam, kde to vzdávajú štvorkolesové kosačky alebo záhradné . Technické parametry a informace. Zahradní a krajinná sekačka. Membránový karburátor, elektronické . Doručíme vám tento nebo podobný produkt.


Pohonná hřídel čtverec x mm. Závit pro připojení zařízení x 50 . Jaký si vybrat spolehlivý křovinořez pro malý les? FS 2é uma das melhores roçadeiras que a stihl lançou até hoje. PG 4is a versatile and user-friendly planetary floor grinder. Křovinořezy značky Husqvarna.


A collection of gun parts, holsters and. Honda jsou velmi tiché☕, výkonné⚡ a úsporné ⛽. Dokonale ergonomické popruhy a. Lehký, zvláště výkonný křovinořez k vyžínání přerostlé trávy a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky