čtvrtek 24. ledna 2019

Kuzle na rožni

Absolvent kurzu zná obsluhu motorových pil , zásady práce s motorovou pilou na místě zásahu,. Unsubscribe from skolicistredisko? Základní délka kurzu je jeden den.


Autor: Like_the_Grand_Canyon. Fotodokumentace - rekvalifikační kurzy. Budete s ní umět pracovat se dřevem, zejména k řezání stromů a stavebních profilů.


V měsíci únoru se naši členové určení k práci s motorovou pilou zúčastnili pravidelného školení včetně praktického výcviku. Pod vedením instruktora ze stanice . Součástí kurzu je praktický výcvik v řezání , údržbě a jednoduchých opravách. Vstupenky a informace o nadcházející akci. Novinky, lístky, nejnovější . Cílem kurzu je osvojení základní dovednosti obsluhy motorové pily a křovinořezu. Nebyl vypsán žádný termín.


Absolvování kurzu opravňuje k použití motorové pily při příčném řezání dřeva. Nový ročník Kurzu práce s motorovou pilou a křovinořezem proběhne na konci října v areálu školního statku na Neuberku. Lektorem kurzu bude Ing. Kurzy pro obsluhu motorových pil a křovinořezu.


Kromě teorie BOZP zahrnující základní bezpečnostní pravidla práce s pilou a pohybu v terénu, absolvují účastníci kurzu i praktickou část - práci s motorovou. KURZY motorových pil. Kde: Hostinec Na Rychtě - atelier Abakuk - Hanušovice. V pořadí již devátý ročník kurzů řezby . Na kurzu Vás seznámíme s aktuálními bezpečnostními předpisy a nařízeními, které se týkají práce s ruční řetězovou motorovou pilou při práci v koruně stojícího. Nabídka práce v oboru Obsluha pil a jiných zařízení na prvotní zpracování dřeva, firma Vladimír Michálek, obec Všeruby, okres Domažlice.


Kurz práce s motorovou pilou. Dovedností kurzu bylo příčné řezání do průměru 1mm a kácení do téhož průměru, kosení křovinořezem a benzínovou sekačkou. Obsluhovatelé jednomužné motorové pily a křovinořezu.


Vyhlášené termíny základních kurzů. Hřbet levé ruky vyztužený polykarbonátovou destičkou všitou do koženého pouzdra. Stahovací manžeta kolem zápěstí. Použití: práce s motorovou pilou. Práce s motorovou pilou - zkrácené školení s přezkoušením.


A absolvovali v rámci praktické výuky v posledním květnovém týdnu kurz práce s řetězovou motorovou pilou a křovinořezem. Jedním z témat praktického výcviku je práce s motorovou pilou a křovinořezem. Jako každý rok, i letos absolvují žáci . Předmětem kurzu není praktický výcvik v řezání , údržbě a jednoduchých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky