středa 1. dubna 2020

Lesní naviják

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Seilwinde wie vorhanden ca. Tonnen KMB mit Spulgerät power : 0.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lesní naviják. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Lesní naviják za malotraktory. Prodáváme lesní navijáky a navijáky za traktor od firmy IGLAND - např. Oceníte vysoké nároky na sílu a bezpečnost.


Navijáky neustále modernizujeme. STS Prachatice - výroba, prodej a servis lesní , zemědělské a komunální techniky. NAVIJÁK DO TŘETÍHO BODU. Mým záměrem nebylo vyrobit „naviják“ .

Lesnický naviják Uniforest 65H. Lanové navijáky - za malotraktor. Zapojení do tříbodového závěsu . Nezbytný pomocník pro všechny majitele lesních porostů.


Vhodný naviják do lesa je tedy hydraulický, elektrický naviják 12V do lesa obvykle nevyužijete. Dále je na rámu navijáku držák sekyry a sapiny včetně zkracovacího břitu lana. Jednobubnové lesnické lanové hydraulické navijáky Fransgard jsou určeny k agregaci do třetího bodu. Universální lesnický naviják pro malotraktory s výkonem od HP, použití - se k vytahování kmenů stromů.


Příslušenství pro lesní zásoby (42). Motorový naviják VIK 615. Ukotvení navijáku na desce pro koule tažných zařízení do průměru mm. VČETNĚ TECHNICKÉHO PRŮKAZU. Odkládací prostor na řetězy na čelní straně navijáku.


Nohy s pojistnými čepy. Máte někdo zkušenosti s lesním navijákem Mašek? Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Rádiová dálková ovládání pro lesní navijáky. CAD-8-Forst pro jednobubnový lesní naviják. Hmotnost navijáku 1kg.


V katalogu nemáme podrobnější informace o lesni navijak.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Doručenie do: dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky