čtvrtek 2. dubna 2020

Malotraktor práce se sazečem brambor video

Vpředu nesený automatický jednořádkový sazeč brambor SB-s miskovým. Sazeč se připojuje před jednoosý malotraktor do závěsného zařízení BZN-002. Asi jsem suverénně poslední, kdo se pustil do sázení brambor. Video není, jednak mi ho neměl kdo natočit, pak jsem to i. Prodám dvouřádkový sazeč brambor s přihnojováním.


KOUPÍM MALOTRAKTOR TK mtSLAVIE YKON VINEA FARMÁŘ VEGA NEBO MOŽN. Na poslední řádek se použila jiná odrůda brambor , pěkné kulaté, velikostí ideální. Celkově jsem ze sazečem spokojený, i přes problémy s nabíráním brambor byla práce.


Příprava na sadbu, traktor s kultivátorem a bránama na dvou políčkách. Zdravím všechny přítomné, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo praktické zkušenosti s jednořádkovým sazečem brambor VARI SB-40? Já totiž zvažuju, jestli pořídit dvouřádek za traktor nebo právě tenhle sazeč za VARI. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.


This video is unavailable. Instagram photos and videos tagged as # malotraktor. Také večerné práce ☺️ #agzat # malotraktor #minitractor #tractor #agriculture #polnohospodarstvo. Se sazečem brambor od VARI to jde samo Sazeč brambor svou přední radlicí . Na takový traktor jsou kladeny vysoké nároky, z nichž nejdůležitější je asi spolehlivost.


Výsadba brambor se současným hnojením v AGRO Fabičovic. Jelikož bude traktor obstarávat i manipulační práce , ve výbavě má konzoli. Získali jsme unikátní video z roku 199 které pojednává o měření hluku v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky