středa 1. dubna 2020

Makrela mrazena prostějov

Sháníte čerstvé makrely na gril, do kuchyně či pro svoji restauraci? Zpracováváme a distribuujeme mražené i chlazené sladkovodní a mořské ryby. Makrely nelze zasílat. Naleznete u nás kapra,amura,candáta,lína,tolstolobika, ale také tresky,lososy, tuňáky, makrely ,platýse,halibuty,hejky mahi mahi a další druhy včetně polotovarů z . Vyskytuje se od Norska po Maroko a ve . Cena za kg bez DPH: 5Kč.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Nabídka uzených ryb: makrela , hejk, tolstolobik, tuňák, losos. Sezónně u nás také probíhá prodej mražených nekuchaných makrel.


Otevírací doba všech. Jedná se o čisté rybí maso vylovené jak v mořích, tak v řekách. Ryby jsou po výlovu . Nabízíme prodej mražených makrel.


Oblibena a velmi chutná ryba na letni glodal,. Vynikající ryba přímo z udírny. Lososovitá ryba obývající především jezera. Prostějov , Vojáčkovo nám.


Chobotnici je nejlepší zakoupit již předem mraženou , ušetříme čas na změknutí. Přepravcem TOPTRANS nezasíláme chlazené a mražené potraviny, pečivo, ovoce ani zeleninu! Objednávejte prosím pouze zboží, u kterého je uvedeno skladem . Zabývám se prodejem mražených makrel. Rozvoz zmrzliny a mražených potravin. Potravinářské suroviny - prodej mraم enك ch makrel a vajec, inzerce.


Moragro prostějov nabízí: obiloviny, šroty, směsi pro nosnice, kačeny, kuřata,. Při výrobě nepoužíváme žádné náhražky masa ani maso mražené nebo maso. Tradiční bohaté občerstvení zajištěno, včetně pečených makrel a točeného piva.


Zvěřina ( mražená ) . Mražené palačinky á 60g. Ten, kdo poznal, jak voní a chutnají maso, klobáska, ryba nebo sýr čerstvě vytažené z udírny,. Pochutnejte si na české mražené zelenině z oblasti Litoměřicka a Polabí.


K dostání ve vybraných . Porad je to lepsi nez zadne ryby. Prodej mražených potravin. Pečená makrela s čerstvou zeleninou, chléb 400g 162B-MAS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky