pátek 3. dubna 2020

Mandelinka matova postřik

Jul Jak se mandelinky mátové zbavit? Jednou z možností je postřik. Můžete použít třeba organické pesticidy na bázi pyrethrinů. Jun Byla to mandelinka mátová , která je schopná mátový porost kompletně zlikvidovat.


Braňte se ekologickými postřiky. Na mandelinku mátovou i . Jun Většina postřiků má ochranné lhůty, a to v létě, když speciálně mátu většina lidí používá denně do nápojů, není vhodné. Osobně jsem se půlku . Je to mandelinka mátová. Možno likvidovat postřikem proti žravým škůdcům, ale máta pak nebude příliš bio.


Jun Pak výluh přeceďte a postřik aplikujte na listy brambor. Pomůže jen brouky sbírat a likvidovat jako za mého dětství. Jedná se o malého zelenomodře zbarveného brouka nebo larvu, kteří okusují listy. Tento brouk má dvě generace ročně. Postřik je možné v závislosti na množství výskytu škůdce zopakovat.


Ochrana proti mandelince mátové. Apr Českobudějovičtí entomologové z Biologického centra Akademie věd ČR chtějí hubit mandelinku bramborovou mikroskopickými houbami a . Jun Mšice, vrtulka, mandelinka bramborová nebo mátová. Se škůdci zahrad se setkáváme každoročně. Není ale vždy nutné proti nim zasahovat . Pokud to jde, sbírat.


Lze i použít postřik , ale to tu mátu už používat nebudete. Postřik z hořčičného prášku a octa vám může pomoci v boji proti mandelince bramborové. Jaký postřik na mandelinku bramborovou vybrat si povíme v. V ČR nemá přirozeného nepřítele. Aplikace insekticidů je nejúčinnější proti larvám 2 . Latinský název ‎: ‎Leptinotarsa decemlineata (Say) Německý název ‎: ‎Kartoffelkäfer Slovenský název ‎: ‎Pásavka zemiaková Anglický název ‎: ‎Colorado potato beatle, Color. May Proboha, to je mátová mandelinka!


Translate this page Na vině je jeho blízky příbuzná – mandelinka mátová (chrysolina herbacea)! Ten krásný lesklý rádoby zlatohlávek je mandelinka mátová , lat. Do postřiků se mi nechce. Jun pravidel, jak správně pěstovat mátu peprnou (Mentha piperita) a máty obecně.


Ze silice se připravuje tzv. Chrysomela coerulans . Postřik z přesličky proti padlí, rzi a strupovitosti – 3g čerstvých nebo . Mátu peprnou vám ničí mandelinka mátová !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky