úterý 7. dubna 2020

Lomová šachta

Výrobca: PLASTIKA NITRA. Stoka je rozdělena na dvě části,dle . SPOLOČNÁ KANALIZAČNÁ PRÍPOJKA PRE DVE NEHNUTEĽNOSTI. Revízna, lomová šachta na kanalizačnej prípojke. Malá domová čerpacia stanica (šachta) na splaškovú vodu.


Kanalizační šachta - dno 6z PP včetně těsnění koncové. Schéma odpojenia nehnuteľnosti od žumpy, septiku, domovej ČOV. Spoločná kanalizačná. Situačná schéma napojenia nehnutelnosti na verejnú kanalizáciu cez kanalizačnú prípojku dodávateľa. Zvětralá lomová stěna.


Gravitační stoka A1-je navržena v kanalizačním okrsku č. Vtéká do stoky Av šachtě č. Drcený materiál ( lomová výsevka). Vstup do stávající šachty. Souhrnná technická zpráva. Navržená typová revizní šachta odpadních vod. Lomová šachta kanalizace.


Pilíř EL s elektroměrem - y . E beton DN 4(?) mm. Spádisková šachta so sklolaminátovým náterom. Pro čerpání mechanicky předčištěné vody na biologickou část ČOV bude vybudovaná nová čerpací . Po odkrytí stávajícího terénu byla nalezena stávající lomová šachta , která je v dobrém technickém stavu.


Proto bude tato šachta navýšena nad úroveň . Následuje lomová šachta. V této šachtě se mění profil stoky z DN 6na DN 400. Sachta $má jen revizní . Na trase projektované dešťové stoce bude vybudována jedna průběžná revizní šachta Š jedna lomová šachta Ša jedna koncová šachta Š4. SPVC DN200mm, ktorá bude vedená od napojenia na prípojku za budovou pizzerie v trávnatej ploche smerom k oploteniu, kde bude lomová šachta.


Potrubie PVC Ř160mm . SMĚR JEDNOSMĚRNÉHO PROVOZU. Odlahčovacia komora a šachta. Z lomové šachty se povede nové potrubí DN 60 které vyeší podchod pod cestou a kolem pomníku sv. Jana Nepomuckého, aby . Odtud je potrubí vedeno k obecnímu rybníčku.


Pro odvedení vody potrubím v celkové délce 1m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky