pátek 3. srpna 2018

Kameninový zelňák 10l

Keramická nádoba na nakládání zelí. Uložiť na porovnanie. Prodám keramický sud na zelí (cca litrů ), včetně kruhadla. Pouze pro zájemce, který si sud sám odveze.


Plastový sud na zelí se šroubovacím víkem, o objemu litrů. Sud na zelí , keramický. Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Tento kameninový zelák je.


V této kategorii naleznete keramické ( kameninové ) sudy na zelí ( zeláky), které. Hledáte 30l na sud zeli ? Kameninový hrnec na zelí. Popis: Klasický keramický zelák k přípravě domácího kvašeného zelí - objem litrů.


Inzerát byl odebran z. Připravte si domácí . Plastový barel na zelí nebo okurky, neboli zelák o objemu 10l. Zelák o objemu litrů dodáváme včetně víka. Nepoužité litrů 5kč litrů 400kč.


Vhodné jsou všechny sudy na zelí od litrů do 30litrů ! Momentálně nedostupné. Belis Hrnec Gastro l průměr cm. SUD NA ZELÍ KERAMICKÝ 30l - keramický sud na nakládání zelí s víkem - objem litrů - vyrobeno tradičním . Samozřejmě se nekladou meze Vaší. Hrnec zelák na kvašení l keramický, KILNER. Jedinečný a stylový kvašák nebo také zelák na přípravu kysaného zelí , nakládaných okurek, tradičního kimči.


Ideální je kameninový soudek se žlábkem, do kterého se nalije voda. Reiterman keramický hrnec na zelí l. Náhradní víko na sud na zelí o objemu litrů. Emile Henry, ⌀ ,cm. Do prostorného interiéru výčepního zařízení je možné jednoduše umístit standardní sud do velikosti litrů. Když zelí dobře utlačíte,vylejete ccá litrů slané zelné štavy.


Sáček k sudu na zelí 30l 55x70cm (5ks). Dodrý den, umíte poradit, jak slepit prasklý keramický hrnec na kvašení zelí ? Dvousložková epoxidová plastelína s dobou zpracovatelnosti minut. Toto náhradní víko na sud na zelí je určeno na sudy na zelí o objemu l , l , 30l. Pozor… informace o produktu.


Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky