středa 22. srpna 2018

Kryt poklop na studnu

Hledáte na poklop studnu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Poklopy na studnu s životností více jak let. Prohlédněte si ceny a technické specifikace. LEGENDA: C - celistvý poklop.


RP - rovný půlený poklop.

Mám na chatě asi let nepoužívanou studnu , podařilo se nám jí vyčistit. Hrana horní skruže není dokonale rovná, stejně tak betonový poklop. Dům a zahrada - Na studnu bazar. Vybírejte z inzerátů.


Kryt na strunu nabízím kryt na studnu. Predam silny gumovy poklop na sachtu, zumpu, studnu. Jak se vám pokrytí na dobře známé: dřevěný kryt studny , krytu PCB a další možnosti.


Já jsem si svou studnu zabezpečil takto : silon.

Ano, studna musí být bezpečně zakryta, kryt pevný a odolný, ale jeho konstrukce musí. Objednejte si nový poklop na studnu. Krycí kámen, poklop , kryt. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kryt na studnu.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Víko na skruže je ideální také jako studniční poklop nebo kryt na vodovodní šachty o průměru cm. Položek na stránku: 10. Armovaný poklop na studnu.


Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení. Policisté ovšem zjistili, že kryt na studně byl a pod chlapci, kteří na. Nemohu sehnat poklop půlený na kopanou studnu prům. Označení, průměr (cm), výška (cm), objem (m3), hmotnost (kg). Použití poklopů: - kryt na jímky na vodu - kryt na vodovodní šachty - od.


Plastový poklop z PVC na skruže, studne, vodovodné šachty - nosnosť 2kg - slúži ako ľahko. Použitie: Veko - kryt na vodomerné šachty, studne a skruže. Poklop 2víko na skruž, poklop na studnu.


Dřevěný poklop na studnu. Betonový poklop přírodní, povrch hladký .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky