úterý 7. srpna 2018

Lisovaný rašeliník

Lisovaný novozélandský rašeliník od renomované firmy Besgrow. Produkt, který je díky svým fantastickým vlastnostem zcela nepostradatelný při úspěšném . Unboxing rašeliníku a porovnání s českým a novozélandským! Rozhodl jsem se vyzkoušet jihoamerický.


Značka: Lucky Reptile.

Jedná se o sušený rašeliník, který se prodávaný jako lisovaný rašeliník. Používá se jak pro orchideje,Helamfory tak pro láčkovky jako jedna z přísad do . Piesok a substrát do terárií Lucky Reptile lisovaný rašeliník 5g už od €. Cena s DPH: 2Kč s DPH. Pravý novozélandský rašeliník té nejvyšší kvality balený volně, nikoliv lisovaný.


Rašeliník lisovaný 200g - Přírodní rašeliník. Sphagnum moss neboli rašeliník můžete použít pro pěstování .

Vhodný jako přísada do substrátu pro orchideje. Bez chemických přísad . Jak ale osázet truhlik s mucholapkami kdybych rašeliník v meziprostoru uvítal. Lisovaný mi nikdy neobrazil, nicméně v jednom, možná i dvou . Hele, rašeliník se dá koupit lisovaný jako lignocel. Až na to že krychlička,ze které budeš mít dva litry,tak ta stojí 150.


Počet hlasů Kvalitní příspěvek. V běžných obchodech se místy objevuje sušený lisovaný , který je do substrátů též použitelný. Nabízím čerstvý rašeliník (Sphagnum).


Vacsinou ho predavaju lisovany a potom ho staci len namocit vo vode. Lisovaný rašeliník pro přípravu nebo litrů čerstvého substrátu. Ježíš chalani,len kľud ten rašeliník nieje životne dôležitý.


Pridajte prvú recenziu pre “ Lisovaný kokos U Gro small- po rehydrataci 11l kokosového substrátu” Zrušiť odpoveď. Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Složení: Směs nejlepších druhů rašeliny a rašeliník , s přípravkem perlite nebo bez něj. Kokosový substrát U-Gro - Rhiza - lisovaný kokos l.

Vlhký rašeliník je vhodný jako zdroj vlhkosti v teráriu nebo i jako samostatný substrát. Lignocel kostka Složení: lignocel lisovaný (1). Stříbřitě zelené polštáře.


Porostnice mnohotvárná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky