čtvrtek 30. ledna 2020

Koupím převisly modřínu

Popis: Čistá výška sazenic . Modřín převislý -Larix kaempferi ´ Stiff Weeping´. Latinský název: Larix kaempferi Stiff Weeping. Převislý modře zbarvený kultivar japonského modřínu. Semínka modřínu - Larix gmelinii - Modřín Gmelinův - prodej semen - ks.


Zakrnělá forma modřínu s převislým habitem. Pěstujeme a prodáváme sazenice lesních a okrasných dřevin, vánoční stromky, řízky a sazenice rychlerostoucích topolů. Nízký a pomalu rostoucí smrček vhodný do skalek či nádob. Další rok jsem koupil převislý zelený modřín v Chocní, krásně rostl a další rok zašek. Nyní si roubuji převislý modřín sám a docela se daří (zatím rostou dobře).


Jehlice jsou jasně zelené, na podzim získávají barvu do žluta. Pěstování: Modřín je nenáročná opadavá dřevina, toleruje sucho i vlhko, ale. Prodám převislý modřín výšky 1cm.


Nabízíme modřín převislý s hustou korunou - ve velkém litrovém . Převislá forma modřínu japonského je velmi vyhledávanou dřevinou do. Odrůda s výrazně převislými nebo plazivými větvemi, celkový tvar záleží na výšce roubování a následném tvarování rostliny. Nejčastěji se setkáme s rostlinami . Nenáročná solitera vhodná do skalek či částí zahrady s nízkými trvalkami či plazivými dřevinami.


Larix decidua repens - Modřín opadavý převislá forma. Pokroucené tvarované dřeviny jsou vyvázány ke kůlu. Postupně zesílí a za několik let budou růst bez . Drobnější a převislé kultivary se uplatní na skalkách, ve skupinách s jinými menšími jehličnany a mohou se pěstovat v nádobách, modříny se . Má převislý habitus,jeho výška se odvíjí od výšky roubování. Převislá odrůda japonského modřínu s krásným tvarem koruny a jemnými sivě až modravě zelenými jehlicemi.


Krásný doplněk předzahrádek, vřesovištních pa. Prosím Vás o radu: mám na zahradě převislý modřín a asi před týdnem se na. Hmmm, tak ja jsem si ted prave koupila modrin primo obaleny temito msicemi.


Glauca Pendula je převislou formou atlaského cedru s nápadně modrostříbrnými jehlicemi, podobnými modřínu. Avšak cedry jsou neopadavé. Minulý rok o tom čase jsme si koupili převislý modřín , zasadili, celé léto ok, na podzim začal usychat, zahradník nám řekl, že jsme ho přelili a že . Vloni na jaře jsem koupila převislý modřín a některé větve se stočily do pravého úhlu.


Birazdní tvary mi nevadí, ale tohle vypadá hrozně eye . Zdravím, loni jsem si na Floře koupila japonský modřín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky