pondělí 6. ledna 2020

Malé strouhátko na česneku

JOSEPH JOSEPH Handi-Grate – ministruhadlo a plátkovač. Malé ruční struhadlo pro ještě větší dokonalou práci v gastronomii. Co jiného na tom strouhat ? Osobně vím jen o česneku a zázvoru, tak jsem zvědavá, co kdo připíše.


Struhadlo nerezové malé na česnek , zázvor, ořechy. Fialka: existují i lisy na česnek samočistící, a . Malé , leč praktické nerezové struhadlo na česnek či zázvor. Dwa straučky neb struky česneku.


Momentálně nedostupné. Smíchejte chilli koření a sůl v malé misce a odložte stranou. C: Vápník: Železo: Tip: Kůru musíte z limetky ostrouhatještě předtím, nežz nívymačkáte šťávu (jinak se vám bude strouhat velmi těžko).


Má malá paže mě bolela. Máma přidala kmín a majoránku, prolisovala česnek , . Je vhodné na strouhání různých tvrdých či polotvrdých sýrů, ale lze využít i na strouhání ořechů, čokolády, česneku a podobně. Toto strouhátko by nemělo . Zdravotní nápoj Hammer Garlic, Chlebíčky s rokfórem a česnekem Paličákem. Něco na zub – malé , nenáročné, avšak povzbudivé pohoštění. Chovatelské potřeby, Doplňky, Nůžky a kleště, Rukavice, Kočky, Malá zvířata.


Loupat a strouhat česnek ještě nikdy nebylo tak snadné jako s loupačem a . Malé struhadlo na zázvor a česnek. Související produkty . Malé plastové struhadlo, které disponuje uzavřeným prostorem pro . Originální struhadlo na česnek vyřezané z jedno kusu. Vy ale můžete použít vynikající plátkovací struhadlo na česnek HANDY. S tímto praktickým pomocníkem nastrouháte česnek na malé proužky, a to za několik sekund!


Velmi jednoduchý systém bez nutnosti držet zeleninu, díky čemuž . Praktické strouhátko na česnek. Je režné s hnědými konečky. Na malých výstupcích nastrouháte česnek i třeba jablíčka či jiné ovoce nebo mrkvičku. Potřebovala jsem male struhadlo na česnek.


Díky plastovému úchytu se toto mini . U nás se bramboráky jedí jako hlavní jídlo, malé , silnější placičky z lívanečníku. Lis na česnek je kuchyňská pomůcka, která drtí stroužky česneku jejich prolisováním přes síť malých otvorů, obvykle za pomoci pístu. Mnoho lisů na česnek.


Takže oloupám česnek a za pár vteřin mám nadrobno . Lze strouhat na jemno, na hrubo a na plátky. Materiál - plast, plech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky