pondělí 23. října 2017

Karburator tera

Na jedné straně válce je přišroubován výfuk a na druhé přírubový klapkový karburátor. Na hlavě válce je šrouby připevněno držadlo s elektrickým spínačem a . Náhradné diely motor JIKOV. Možno nemáme najlepšie ceny na trhu, ale vieme čo predávame.


Tieto náhradné diely zasielame na dobierku prepravnou spoločnosťou UPS,. E-shop je dočasne mimo prevádzky.

Obracajte sa, prosím, na svojho najbližšieho dealera. Viac informácií o dealeroch v sekcii Obchodné zastúpenia. Kde seženu návod na Teru ,vzal bych raději manuál. Když přidám plyn při nižších otáčkách tak se začne na chvíli dusit než se rozjede.


Předem píši, že karburátor a vzduchový filtr je čistý. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve. M4xpojistka karburátor. VARI malotraktor a iné. Kčs DPH Kčbez DPHKčs DPH. SLEVA NA VYBRANÉ NÁHRADNÍ DÍLY K MOTORU JIKOV ! Při nákupu na prodejně . Suchá svíčka často ukazuje na poruchu v palivovém systému, může být zanesený karburátor , přerušené nebo ucpané přívodní hadičky, zanesený palivový filtr . Karburátor Vari, Terra, Agzat zväčšiť obrázok.


Bezplatná inzercia, predam teru predaj a inzercia. Predám nový Sadzač zemiakov vhodný na Agzat,Tera,Vari,Honda,Hecht alebo. Samochód otrzymuje napęd tylko na jedno kolo. Karburator „Solex“ składa się z komory pływako.


Na ten karburátor si stáhni dílenskou příručku v češtině a podle ní ho seřiď. Rotační sekačka na náhradní díly. Reakce na komentář: . AGZAT nahradne diely karburator na predaj v bazároch: náhradné diely na. Predam diely na teru vari agzat na motor prevodovku kolesa Predam .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky