středa 22. ledna 2020

Levandule zpracování

Oddenky si můžete uchovat přes zimu v květináči. Rostliny pěstované v květináči je třeba zalévat vždy více než rostliny. To však není zdaleka to jediné, co bylinky přes zimu potřebují.


Bros háček proti molům s vůni levandule - ks.

Háčky proti molům mají příjemnou levandulovou vůní a působí po dobu až 6 . V létě jsou problémem extrémní horka přinášející riziko přehřívání kořenového systému, v zimě velké mrazy s možností promrznutí celé nádoby. Dobrý den, mám levanduli lékařskou v květináči přes léto venku, přes zimu doma , ale nekvete mi. Levanduli je lepší pěstovat jako trvalku na trvalém . Přesazujeme ji do květináčů po několika rostlinách, do volné půdy ji. Na záhon dáváme sazeničky až v půlce května, přes zimu ho seřízneme a přikryjeme chvojím.


Pokud bylinky stěhujete domů už v květináči jen z terasy nebo balkonu, jednoduše přes zimu přestávejte přihnojovat.

Které bylinky můžete přes zimu pěstovat . The photograph may be purchased as wall art, home decor,. Myslete na to, že pěstování levandule v květináči je náročné na substrát. Lavandula angustifolia ´Munstead´.


Skvělá jako voňavá obruba záhonů nebo podsadba k růžím, protože totálně odpuzuje mšice! Zahrada plná půvabné levandule : pěstování a voňavá sklizeň. Stromek je mrazuvzdorný. Pravidelně zastříhávejte nejlépe na podzim nebo na jaro do března, ale . Uklidňující atmosféru podtrhují překrásné květy, které chytají tu správnou barvu na přelomu července a srpna.


Je nám líto, ale prodej již skončil. Hledáte levandule sazenice ? Pěstování levandule v květináči má totiž řadu důležitých specifik. Ne každá levandule přežije naši zimu venku!


Přes den je v květináči umisťujte někam do stínu, aby si postupně zvykaly na slunce. Každoročně produkujeme sazenice nejrůznějších odrůd. Pěstujeme tři druhy levandule – levanduli lékařskou (lavandula angustifolia), levanduli prostřední .

Brzy bude opět probíhat prodej , prozatím je pozastaven! Případné info u paní Kateřiny Pleskačové tel. Pro pěstování v nádobách se hodí levandule . Možnost zajistit větší množství pro Vaše akce, svatby, oslavy.


V zimě živá levandule není. Rostliny před přenesením na zimní stanoviště seřízneme přibližně o polovinu. FARMA - nabidne čerstvou i sušenou levanduli můžete ochutnat levandulový sirup, džemy, levandulové výrobky pro váš domov a sazenice levandule.


I stromková levandule preferuje bezmrazé zazimování. Ahoj Terezko, levanduli lze pěstovat i doma v květináči. Hnojte správným hnojivem zopakujte v zimě.


Chci mít levanduli přes léto v truhlíku na balkoně, ale jak má levandule správně . Popis: Vytrvalý aromatický polokeř s bohatě větvenou lodyhou, kvete modro-fialovými úbory. Používá se do skalek, k tvorbě různých vonných a barvitých . Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky