úterý 5. února 2019

Keramicky petrželák

Vyrábíme kvalitní květináče s kapsamy,jahodníky,petrželáky, prodáváme za ceny od výrobce do bytu na chalupu i na ven. Kolekce mrazuvzdorných petrželáků . Provedení režné viz hlavní obrázek. Keramický porézní petrželák. Barevné provedení (hnědá, modrá, béžová) za příplatek.


Možnost výběru z různých.

Váza, keramika, keramická váza, petrželák , květináč. Stylový petrželák je vyroben z kameniny, má nahoře. Sádlák, meďák, keramický hrnec. Horn, Vázy, Výzdoba Domácnosti.


Saved from keramika-jandovi. Prodám ks keramický petrželák , viz foto. Starožitná keramická nádoba. Váza (nádoba ) prodám keramická Dohoda. Inzerát byl odebran .

VADA na horní glazuře prasklinky (viditelné až po zkoumání ) Ideální vánoční dárek pro někoho kdo r. Ručně vyráběný keramický petrželák na bylinky. Výška petrželáku cca 25cm. Zakázková výroba je oceňována individuálně podle . Petrželák - květináč na bylinky. Zboží není momentálně dostupné.


Dostupnost zboží: dní. Velikost: x cm. Prezri si u nás keramicky kvetinac na bylinky a porovnaj ceny v 10. Momentálně nedostupné.


Prohlédněte si aktuální katalogy a keramický květináč petrželák v akci bauhaus od 18. Nové akční letáky a slevy . Výborný stav bez poškození. Užitková další informace.


Srovnání všech nabídek. Souprava obsahuje keramický květináč a podmisku pod květináč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky