úterý 12. února 2019

Kerickovy zazol sazeni

Fazol zahradní keříčkový Nugetka. Které fazole jsou ty pravé? To je otázka, na kterou si každý pěstitel musí odpovědět sám.


Keříčkové fazole jsou velmi křehké a rády je pěstují i děti. Semena by měla být pevná, dobře vyzrálá a zcela vybarvená. Lusky dorůstají postupně, takže je sklízíme průběžně. Při sázení vkládejte semínka do hloubky alespoň 4cm na slunné místo.


Odrůda velice rané, extra štíhlé, zelené keříčkové fazolky, má extra štíhlé lusky o průměru pouze mm. Rostliny pod názvem fazol zahradní nebo fazol obecný byly vyšlechtěny pro sklizeň a konzumaci celých lusků, proto . Duben - kolotoč setí, sázení , hnojení a zalévání pokračuje. Stále lze vysévat mrkev, černou a červenou ředkev, keříčkový fazol , rané kedlubny . Kolík sázecí - plný plast. FAZOL keříčkový žlutoluský ZLATÁ SAXA, semena 50g Kč.


Aplikuje se zapracováním do půdy při její přípravě k setí nebo sázení nebo přihnojováním během vegetace. Je vhodná pro sázení květin a zeleniny, výsadbu okrasných i ovocných keřů a . FAZOL KEŘÍČKOVÝ ,KEDLUBEN ,KOPR,KŘEN, MÁTA PEPRNÁ, PASTINÁK, ŠPENÁT. CELER, ČERNÝ KOŘEN, ČERVENÁ ŘEPA, ČÍNSKÉ . Jsou to rostliny z Ameriky, možná nepatří do atraktivních druhů pro včely ani . SONESTA ¦ keříčkový fazol se štíhlými, žlutými lusky. Použití: Substrát pro orchideje je určen pro sázení a přesazování orchidejí a je obohacen o potřebné . Obal FINEZIA obsahuje vnitřní nádobu pro sázení květin, tato nádoba se po osázení vloží do obalu. Osázený obal vypadá velice esteticky a je moderním . Ideální k sázení a přesazování.


Slouží také jako ochrana před hlodavci. Vysévat lze mrkev, černou a červenou ředkev, keříčkový fazol i rané kedlubny, zelí. Sázení si usnadníte, pokud pod nově rostoucí sazenice, které ještě . Dozrát stihne nyní vysetá mrkev, černá ředkev, červená řepa, keříčkový fazol a rané kedlubny.


Vysejte a vysazujte také zelí, růžičkovou kapustu, pór. Nastal čas sázení , setí, zalévání, sekání hnojení – ale hlavně – hlavně. Phaseolus vulgaris L. Pěstování: Nároky na polohu a půdu jsou stejné jako u fazolu pnoucího. Vysévá se rovněž až v květnu, ale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky