pondělí 18. února 2019

Květina podobná tořivce

Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Tento pin objavil(a) E L. Mezi pepřovníky, které se pěstují jako pokojové rostliny, můžeme najít jak nevelké malo-listé . Může se pěstovat v závěsných květináčích, ale i jako ovíjivá rostlina pnoucí . Předjaří a jaro je vhodnou dobou pro množení pokojových rostlin.

Z kousku výhonu, jehož odebrání rostlina ani nepocítí, doroste nová. Tato obyčejná květina je velmi dekorativní, pokud jí umožníte bujně růst a sílit. A stejně, jako je nenáročné pěstování zelence, je snadné i jeho množení. Náročnost pěstování : vhodná i pro začátečníky.


Pepřinec je ideální i pro úplné začátečníky. Velikost: kompaktní rostlina, kterou můžete kdykoliv zmladit. Jak správně pokojové květiny pěstovat ?

Pěstování pokojové rostliny pepřinec. Jde o čistě okrasnou stálezelenou rostlinu, kterou pěstujeme v domácích . Ovšem pokud chováte domácí mazlíčky (psy nebo kočky) je tato rostlina . Peperomia – pepřinec. Pokud je hnojiva příliš mnoho, má rostlina měkké listy.


V zimě přihnojovat netřeba. Snadno to jde vrcholovými řízky. Které pokojové květiny jsou vhodné i do stínu? Mezi pepřince pěstované jako pokojové rostliny najdete malolisté rostliny, velké rostliny, závěsné i keříkovité.


Původně se k nám pepřinec dostal z . Pěstujeme pokojové květiny. Vytváří keříky, které je prospěšné zaštipovat, rostlina se pak lépe větví, je kompaktnější. Oct Kokedama pepřinec je nenáročná rostlina s lesklými oblými listy. Kokedamy jsou závěsné rostliny v mechovém balu, tento způsob pěstování.


Hana Cholupová divákům popvídá o pěstování Pepřinců v interiéru. Happy bean, v překladu šťastná fazole, je sukulentní druh pepřince.

Ne nadarmo květina získala přezdívku „šťastná fazole“, svým zjevem připomíná fazolové či hrachové lusky. V kožovitých listech mají houbové pletivo, které zadržuje vodu v období sucha. Mnoho druhů pepřinců je vhodných k pěstování v bytech jako pokojové rostliny. Sukulenty koupit v online obchodu OBI nyní!


Trendem v pěstování interiérových rostlin jsou minizahrádky. Pochází z Jižní Ameriky, z Mexika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky