čtvrtek 21. února 2019

Levandule kdy zasadit

Pravidelně stříhané rostliny budou husté, bohatě větvené a bez holých částí. A čím hustší vaše levandule bude, tím . Jak zasadit na záhon levanduli, okouzlující keřík s podmanivou vůní modrých květů. Levandule pochází ze Středomoří, proto prospívá na slunném . Když levandule odkvete, což bývá přibližně na začátku srpna, což ale záleží i na nadmořské výšce a slunci.


Líbí se vám atmosféra francouzského pobřeží?

Máte ji nezaměnitelně spojenou s lány fialové levandule ? Nenapadlo Vás zkusit si takovou levanduli zasadit i . Pěstování levandule přitom není náročné, prvních květů se dočkáme. Toužíte si zasadit na zahrádce vlastní levanduli? Za málo úsilí dokonalá zahrada.


Kdy levanduli stříhat? Kdybychom měli zvolit královnu bylin, byla by to . Dobrý den, je možné zasadit si do květináčů levanduli na místo.

Sortiment krásné levandule. Na českých zahradách se nejlépe daří levanduli lékařské (Lavandula angustifolia), kterou lze objevit také pod . Pokud si přejeme sušenou levanduli i na ozdobu, seřezáváme květenství v době, kdy je přibližně polovina květů v klásku otevřená a sušíme ve . Poupata ale nesmí být příliš rozvinutá. Dále se levandule uchovává . Výběr stanoviště a vhodné zastřihování pro bohaté.


Můžete i zasadit levanduli na zimu do země a dát kolem chvojí. Já jsem si letos nasadila levanduli ze semínka. Voňavá levandule : Jak ji vybrat, pěstovat a množit.


This video file cannot be. Pěstební podmínky, které levandule vyžaduje, nejsou nijak náročné. Důležité je nezapomínat. Co tento řez ovlivní? Jedna rostlina, mnoho názvů.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Vše o pěstování bylinek uživatele Monika Brinzikova. Pokud se ptáte, kdy sázet levanduli, můžete tak učinit na jaře, ale i na. Zdroj: diskuze Vysadba levandule , jak hluboko zasadit semena?


Jak doma vypěstovat levanduli ze semen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky