pondělí 4. února 2019

Kytky do kvetináče do stinu

Přemýšlíte, jaké květiny do truhlíků na severní stranu vybrat a bude se jim tam vůbec dařit? Poradíme, které druhy rostlin snáší stín. Netýkavky - Impatiens, bude se jim ve stínu líbit a nádherně kvetou.


Co zasadit na sever a do stínu. U květináčů postavených příliš blízko u vlhčích zdí s nízkou cirkulací vzduchu rostliny napadá plíseň, padlí .

Brovalii můžete zasadit do závěsného květináče. Květiny ve stínu nepotřebují zavlažovat tak často jako květiny, jejichž místo je na jižní straně . Rostliny balíme s maximální péčí, aby k Vám dorazily bez úhohy. Poskytujeme garanci výměny zdarma, pokud dorazí rostlina.


Za pět týdnů už bude čas vyndat truhlíky a květináče na balkony a terasy. Přemýšlíte, co do nich zasadíte, abyste si vytvořili za okny zelenou oázu, kterou vám. Vyhovuje jim totiž polostín až stín , nesnášejí ale průvan a vítr.


Nádoby pro každou zahradu.

Se stínem se poperou různé druhy kapradin a druhy okrasné listy. Při výsadbě do květináče volte raději větší nádobu s pevnými stěnami. Zahrádka „v květináči “ může být v tomto případě jednou z možností, jak tento.


K dostání jsou obyčejné plastové truhlíky, stejně jako designové květináče. Můžete je barevně sladit a plánování svého rozkvetlého balkonu . Balkonové květiny zdobí od zmrzlých mužů do prvních mrazíků okenní. Celosia od českého pěstitele krásně ozdobí balkón, truhlík i květináč za oknem.


Stín = místo v trvalém stínu (např. severní strana domu). Většina trvalek je poměrně přizpůsobivých, pokud hledáte trvalky do nejtmavšího stínu doporučujeme . Ve stínu je však možné mít rostliny, které jsou nejen krásné, ale také k užitku. Oblíbené druhy stínomilných rostlin: Plicník skvrnitý – nádherná trvalka, která se . Rostliny pěstované v květináči je třeba zalévat vždy více než rostliny vypěstované ve volné půdě.


To platí pro zimu stejně. Venkovní květiny do stínu – Zahrada a . Patří k vašemu bytu severní balkon? V první chvíli se možná budete cítit trochu ošizeni, ale uvidíte, že se najdou i rostliny, kterým stín nevadí, . Můžete vybírat rostliny vhodné do všech tipů osvětlení ( do stínu , polostínu , na světlo i slunce), vlhkomilné i ty, které tolik zálivky nepotřebují.

Věříme, že si u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky