středa 19. června 2019

Kam na samosběr meruněk a broskvi 2019

Zdroj pinu bylinkovyraj. Rostlinu může pěstovat , kdo chce, a zodpovědnost za případné poškození při jejím požívání pak nese jen a jen pacient. Pojďme si ukázat, jak ji pěstovat a co vše z ní můžeme doma připravit. Kalisie vonná a její léčivé účinky.


Léčebné účinkyJedná se o velmi silnou léčivou rostlinu a její užívání . Od jara do podzimu je jí možno pěstovat na zahradě. Objednávejte a těšte se na rostlinky. Prosíme o strpení při čekání na váš balíček.


I když se moc snažíme, při jarním náporu se . Její pěstování je přitom naprosto jednoduché a tak Vám nic nebrání se do toho pustit. Na pěstování je to nenáročná rostlina. Kalísie voňavá , latinsky Callisia fragrans, je původem . Odstřihne se výhon, rána se nechá zaschnout a pak se vloží do vody, kde zapustí kořeny.


Z dalších okrasných druhů je pěstována zejména nízce plazivá kalisie plazivá a . Mnoho řízků z kalisie jsem již rozdala. Spousta lidí rostlinu sice mají, ale neví co s ní. Ptají se mne na recepty jak ji zpracovat. Find this Pin and more on NAŠE ZAHRADY by Puer Senex.


Tato rostlina má v oblibě teplé a vlhké podnebí. Najdeme ji ale také v Tichomoří . Kalísie pochází z tropické Ameriky, ale v poslední době se u nás začíná pěstovat jako léčivá rostlina hlavně. Jde o tropickou rostlinu, která se u nás dá pěstovat jako pokojová v . Melissa officinalis Od července do srpna bílé až světle žlutě kvetoucí bylinka, která je pěstována spíše než pro květy pro své aromatické listy,. Je to rostlina rostoucí v tropech a subtropech, která má ráda teplo a vlhko. Samozřjemě je možné pěstovat doma i venkovní léčivé bylinky.


Pěstování kalisie voňavé. Kalísii pěstujeme jako pokojovou nebo tzv. Střední a Jižní Amerika . Listy a oddenky obsahují .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky