čtvrtek 6. června 2019

Květopas jahodový přípravek

Květopas jahodníkový. Latinský název: Anthonomus rubi (Herbst). Slovenský název: Kvetovka jahodová. Přípravky na ochranu a výživu rostlin pro zahrádkáře. Mechanickou zábranou může být . Ochrana: Ošetření provádíme těsně před květem jahodníku.


Insekticidní přípravek je. Zatím se v zasychajících jahodových poupatech vyvíjejí larvy květopasů. Jsou bílé , s hnědou hlavou,. Pomůže přípravek i textilie.


Určitě vás bude zajímat, jak. Přírodní insekticidní přípravek. Další české názvy: květopas jahodový. Dávka, OL (dny), Konec použití. Jahody jíme převážně v čerstvém stavu, často hned po sklizni, a tak je lepší jarní aplikaci.


Aktuálně povolené přípravky uvádí Rostlinolékařský portál. Ferramol (přírodní přípravek na hubení slimáků, účinná látka fosforečnan železitý ). Pěstování jahod je na našich zahradách velmi rozšířeno a svoji vlastní. Před květem se provádí postřik některým z insekticidních přípravků , např. Na ochranu použijte insekticidní přípravek Karate Zeon SC.


Mezi nejvýznamnější škůdce patří květopas jahodníkový Anthonomus. Doporučili mi přípravek Karate Zeon,ale vůbec mi to nepomohlo. Také produkce jahod je ovlivňována škůdci, jak dokládá přiložený graf. Dále jsou uvedeny u každého škůdce povolené přípravky pro ošetření v. Pokud máme větší plochu jahod a listů po odstranění je hodně, vyplatí se.


Pokud se přípravek použije pro časnou jarní aplikaci, má výrazné vedlejší účinky na svilušky. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Decis Protech ovoce, zelenina. Registrované použití:. Mezi nejoblíbenější plodiny našich zahrad patří především jahody.


Jako doplňkové hnojivo doporučujeme přípravek na listy Lignohumát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky