úterý 4. června 2019

Kuprikol postřik

Interval mezi aplikacemi. KUPRIKOL (2xg) - plísně brambory, rajčata, okurky, réva, cibule. Fungicid do brambor, révy vinné a chmele,.


Nejčastěji se Kuprikolem ošetřují . První ošetření podle signalizace, další ošetření v intervalu . Při přípravé apllikaćní kapaliny ani při provádéní postřiku nepoużívejte kontaktní ćoćky.

Jaro je období, kdy můžeme lecco ještě ovlivnit. Proto je předjarní a jarní ošetření ovocných stromů velice důležité. Postřik provádéjte jen za bezvétří nebo mírného vánku, v tom případé ve . Za chladného a deštivého počasí postřik. Kuprikol Agro přípravek na ochranu rostlin ( postřik ) - x g. Poznámka: Od poloviny května do konce srpna v . Toto množství nám vystačí na postřik cca 5ti-10ti stromů.


Odborníci doporučují.

Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám. Přípravek na bázi mědi, hlavní složkou je . Ihned po odkvětu (druhá polovina června): postřik proti padlí révy a plísni révy,. Nakupte Postřik Kuprikol Lovela v akci , prohlédněte si hodnocení a recenze Postřik Kuprikol Lovela.


Mechy na kmenech jsou lišejníky a různé řasy, vesměs stromům neškodí, pomáhají proti nim běžné měďnaté postřiky jako Kuprikol nebo . Působí proti houbovým a bakteriálním chorobám u více než dvaceti druhů. Velikost balení: 3x15g (na cca 9l postřiku ). Kuprikol má kratší ochrannou lhůtu, od postřiků je možno plody sklízet za dny. A jedna rada navíc: Na všech prodávaných baleních chem. Jak na postřik rajčat.


Postřikem je nutné ošetřit nejen větve, ale také . Samotný postřik Kuprikolem provádíme zásadně za suchého počasí, při teplotách nad 7°C. Spadlé listy ze stromů a keřů na podzim . Je důležité nejen to, jaké postřiky proti kadeřavosti aplikovat, ale i správné. Charakteristika produktu.


Pravidelné stříhaní, hnojení, zavlažovaní a celková péče. První postřik švestky provádíme proti puchrovitosti hned na začátku sezóny.

Příkladem je postřik Kuprikolem , dlouhá léta používaným měďnatým. Přesto si nevzpomínám, že bych musel měďnatými postřiky v jedné sezoně ošetřovat více než čtyřikrát. Původně používaný Kuprikol jsem . Aplikaci postřikem ukončit při dokonalém zvlhčení, nejpozději na počátku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky