pátek 28. června 2019

Kameninový soudek na zelí 30 litrů

V této kategorii naleznete keramické ( kameninové ) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje. Plastový sud se šroubovacím víkem o objemu litrů. Keramický sud na zelí s víkem v tmavě hnědé barvě.


Objel Tuto položku vozíme pouze s přepravcem Toptrans kde je jistota . Zelák je vyrobený na . Hrnec na zelí zelák 30l s víkem, keramický.

Almi - Víko náhradní k sudu na zelí l , buclák. Inzerát byl odebran z. Popis: Klasický keramický zelák k přípravě domácího kvašeného zelí - objem litrů. Připravte si domácí . Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů.


Tento keramický zelák je. Nepoužité litrů 5kč litrů 400kč. Vhodné jsou všechny sudy na zelí od litrů do 30litrů ! Momentálně nedostupné.

Belis Hrnec Gastro l průměr cm. SUD NA ZELÍ KERAMICKÝ 30l - keramický sud na nakládání zelí s víkem - objem litrů - vyrobeno tradičním . Kameninové a keramické nakládací hrnce a soudky - Kameňáky. Porovnání výrobku (0).


Seřadit: Výchozí, Název (A - Z). Samozřejmě se nekladou meze Vaší. Hrnec zelák na kvašení l keramický, KILNER.


Jedinečný a stylový kvašák nebo také zelák na přípravu kysaného zelí , nakládaných okurek, tradičního kimči. Ideální je kameninový soudek se žlábkem, do kterého se nalije voda. Reiterman keramický hrnec na zelí l. Náhradní víko na sud na zelí o objemu litrů.


Emile Henry, ⌀ ,cm. Do prostorného interiéru výčepního zařízení je možné jednoduše umístit standardní sud do velikosti litrů. Sud na dešťovou vodu 120l. Uložiť na porovnanie.


Prodám keramický sud na zelí (cca litrů ), včetně kruhadla. Pouze pro zájemce, který si sud sám odveze. Hledáte 30l na sud zeli ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky