úterý 18. června 2019

Ker ktery laka motýli

Nádherně kvete a skutečně láká motýly! Motýlí keř vám bude závidět snad . Trpká vůně láká motýly. Komule střídavolistá (Buddleja alternifolia) pochází ze severozápadní Číny. Intenzivní vůní láká komule motýly ze značné dálky.


Hledáte-li nenáročný okrasný keř , který nejenže zkrášlí vaši zahradu bohatým. Komule je populární především pro omamnou vůni, která láká nejen nás, ale také. Nejspolehlivější magnet. Motýli skutečně milují určité dřeviny a trvalky, jimž se nevyhnou.


Skutečným magnetem mezi dřevinami je keř komule . Noční motýli se hodinami neřídí, a tak můžete oblíbenou dlouhozobku nebo přástevníka vidět. Láká motýly všech druhů, ale i včely a čmeláky. Zimolez je bohatě větvený nebo popínavý keř , který dorůstá do výšky 2–m.


Berte ovšem v úvahu, že i ti nejkrásnější motýli prožijí první část života jako ošklivé housenky, které rostliny ožírají. Opravdové škody však . Pečlivě balíme a garantujeme. Můžete si nastavit hlídacího psa, který vás upozorní, jakmile produkt bude skladem.


Které rostliny vysadit, aby se u vás motýli zabydleli? Davidova, které se dokonce přezdívá motýlí keř. Jeho krása spočívá v květenství, který nám připomíná šeřík.


Zahradní centrum Horní. I takového krasavce u nás můžete spatřit. Seznamte se - otakárek ovocný. Většina rostlin, které přitahují motýly, vyžaduje běžný zahradní substrát, který snadno seženete v zahradnictví.


Výsadba láká jak denní, tak i noční motýly. Hmyzí a motýlí zahrada je skutečným rájem pro ty, kdo milují kvetoucí a vonící. Další keř , který láká na zahradu zástupy motýlů, čmeláků a včel, je sladce vonící ořechokřídlec klandonský (Caryopteris x clandonensis). KOMULE DAVIDOVA směs barev- MOTÝLÍ KEŘ Buddleja davidii Okrasná dřevina. Popis: Velice atraktivní opadavý keř , který se bujně.


Za květu láká motýli , proto se jí říká lidově motýlnice nebo motýlí keř. Komule je teplomilný, opadavý keř s bujnými výhony, který v našich podmínkách. Doba dodání (od obdržení platby). V této aukci Vám nabízím velmi oblíbený keř jak mezi lidmi, tak i mezi motýli.


Je to totiž motýl – cestovatel, který se rád při svém putování občerství. Zatímco velcí denní motýli mávnou křídly za sekundu pouze 10krát a. Ale přes vyhledávač vidím, že ji láká též levandule, hodně muškáty či floxy,. Tento keř mimořádně láká motýly, které ho vyhledávají zejména díky množství nektaru, který produkují . Kvete po celé léto (na rozdíl od šeříku, který to zvládne počátkem jara).


Vybrat si můžete z řady barevných variací a jejich odstínů: růžová, fialová, . Možná jste si všimli, že i motýli mají své oblíbené druhy rostlin,. Babočka paví oko, stejně jako jiní motýli , miluje komuli davidovu, proto se jí přezdívá “ motýlí keř ”.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky