pátek 7. června 2019

Keramické hřbitovní urny

Urna keramická černá s kytkou. Ručně tvarovaná keramická urna z černé hlíny s ozdobnými držátky, bez glazury. Keramická urna pískové barvy s motivem listnatého stromu.


Do této urny lze vložit úřední plastovou vložku s popelem, kterou vydávají. Po celé ČR internetový prodej uren a hřbitovního zboží. Urny kamenné, kovové, keramické , dřevěné, plastové i speciální, štítky na urny , hřbitovní lampy a vázy, . Nápis na hřbitovní keramiku.


Hřbitovní urna plastová šedá. Možnost vyškrábání inicialů přímo do urny , napsat inciál. Tato keramická váza na květiny je vyrobena v dekoru černého teraso. Jedná se o kvalitní a ručně vyrobenou vázu z tuzemské. Pohřební urny jsou kamenné schránky do nichž se vkládají plastové nádoby s. Výroba a prodej fotek na hroby, fotografie na porcelánu, keramické sošky, porcelánové doplňky a ozdoby na hroby.


Ocelová urna černé barvy s ozdobným zlatým páskem. Okrasné obaly na urny jsou z ušlechtilých kovů, dřeva, skla, keramiky , nebo plastu. Kosti byly ukládány do malované keramiky pohřebních uren. To je zcela odlišné od Indus civilizace, kde se těla pohřbena v dřevěných rakvích.


Internetový prodej hřbitovních váz a hřbitovních doplňků, interiérové i . Zloděj odcizil na hřbitově dvě urny. Suchá dvě keramické urny. Naše keramické urny jsou vyráběny z velmi kvalitní keramiky , která Vám zajistí jejich dlouhou životnost a odolnost. V nabídce máme velmi širokou škálu tvarů a. V naší široké nabídce naleznete kovové urny , kamenné urny , keramické urny , ekologické urny , bio urny , dřevěné urny , skleněné urny , křišťálové urny , . Poskytujeme kompletní pohřební, kremační a hřbitovní služby. Hledejte obrázky na téma Urny.


Mísa, Karafa, Keramický , Džbán, Hrnec. Urnové obaly s popelem zesnulého se umísťují přímo na urnové hroby, do obalu pod zem do hrobu nebo do skříněk na urny , které jsou pro jednu, dvě nebo tři . Jako jedna z mála firem v ČR nabízíme originální odolné keramické urny. Na všechny plastové urny zhotovení cedulky v hodnotě 149Kč zdarma. Plastová urna , skladem, 78- Kč. Nabídka plastových uren.


Někteří si však urny s popelem blízkých ponechávají doma, jenže klasická hřbitovní urna v pokoji nepůsobí právě povzbudivě. YTONG (boxy pro urny )vč. Tento hřbitov byl v Athénách největší a byl soustavně používán až do 6. Po uložení do země je biologicky . Možná vás překvapí, jak velký výběr uren v současné době na trhu je - široká.


Lze pořídit dřevěné, kamenné, keramické , skleněné, křišťálové i umělecké urny. Slavné české hřbitovy: Vyšehradský hřbitov a hrobka Slavín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky