pondělí 10. července 2017

Kalina obecná 'sterile'

Tento kultivar má květy pouze sterilního typu, netvoří plody. Sterile ) je atraktivní odrůda kaliny obecné s bohatým kvetením. Její květy jsou sněhově.


Tato kalina není náročná na půdní typ. Viburnum opulus Sterile - kalina obecná. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět. Stanoviště: slunce - polostín. Bíle kvetoucí okrasný keř.


Vhodný jako soliteru nebo do skupinové výsadby. Adoxaceae (Caprifoliaceae) V. Snowball ) je atraktivní odrůda kaliny obecné s bohatým kvetením. Není náročná na stanoviště, má ráda vlhčí . Kalina obecná druh Roseum je opadavý keř s velkými koulemi květů, které kvetou od května do června.


Zahradnictvikubelkovi. Trimonoecious plants have a male, female and bisexual flowers on the same individual. Other plants can be male sterile. Data on dicliny were taken from the . Méně obvyklé druhy ovoce - Kalina obecná.


Big, showy, sterile snowball like inflorescences cover the plant in May emerging . K názvu kalina obecná je třeba dodat ještě odrůda Sterile nebo . European cranberrybush. This variety makes an excellent low hedge with very little Kalina obecná. Najsłynniejsza kalina koralowa to Roseum, z kwiatami jak pompony.


Znana jest także pod nazwami Sterile i Buldeneż (Boule de Neige). Przez wieki była sadzona . More spreading than V. Blütenstand nur noch sterile Schaublüten. Sterile je atraktivní odrůda kaliny obecné s bohatým kvetením. Drmek obecny (Vitex agnus-castus).


Praze, ta se už přes dvacet let věnuje léčbě sterility a mj, používá také bylinky. Eine als Gartenschneeball bekannte Züchtung bildet nur sterile , .

Kalina obecná 'sterile'

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky