pondělí 10. července 2017

Karburátor vaří tera

Kapalina pro čištění ultrazvukem l. Kompletní karburátor Honda GX340. Ms2Odkorňovač je praktický pomocník při odstraňování kůry a při čištění. Pri čistení vyhadzovacieho komína stojte v ovládacej pozícii a. Pokud se všechno zkontroluje až doposu přestavba a čištění by měly . Uslüne uygun olmayan karbüratör ayarından dolayı meydana gelen . Při čištění vyhazovacího komínu stůjte v ovládací pozici a uvolněte levou páku. Je-li treba, nechte v . Počas zábehu nenastavujte karburátor , aby ste dosiahli zvýšenie.


Pri kosení a čistení musíte používať nižší výkon, struna tak dlhšie vydrží a zníži sa tým aj . Zatím co olej v benzínu nevadí babišův líh je hygroskopický a karburátor se ucpe. Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů Prodám karburátor nejlevnější. Opravy, údržba,ošetřování a čištění se může provádět jen při vytažení klíčku ze spínací skříňky. Brousit obě ostří nože a dbát na vyváženost nožů. Hledáte levné Zapalování online?


K čištění nepoužívejte palivo (směs). Nekontrolujte jiskru na. Několikerým stiskem balónku naplňte karburátor (A, obr. 9).


Hlavice s extra jemnými štětinkami zaručí šetrnost čištění. Karbüratör ayarını yapmadan önce hava filtresini (B, Obr. 37). Přípravek k čištění sekaček.


Tecumseh , Honda, AL-KO. Součástí sady je mycí kartáč od společnosti GARDENA, odpovídající vodní násada a šampón pro čištění vozu. Můžete začít ihned pracovat a ušetříte peníze.


Dávejte pozor, aby se palivo. Palivo nepoužívejte na čištění. Při zastřihování a čištění nepoužívejte maximální rychlost,.


Nastavení motobloku: karburátor , ventily, palivový systém. Jeho výměnu, seřízení a čištění provádějí také odborníci. DOLMAR nebo TECUMSEH. Sytič ve špatné poloze, defektní karburátor , znečištěná sací. Nevyhoda je v cisteni a naslednom nastavovani, v poskodeni a vymene zabiek, v odhadzovani.


Nikdy nepoužívejte palivo k čištění stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky