pondělí 17. července 2017

Kličení brambor

Jestliže si předpěstujeme sadbu, budeme brambory sklízet dříve. Nastala doba klíčení brambor na sadbu. Zkušený pěstitel, který pěstuje vlastní brambory každoročně, by už ani jiné nechtěl. Proto také vybírá a . A jak na pověstné klíčení brambor , hrozí vám otrava? Když brambora začne klíčit , je to průšvih.


Hlíza je živý organismus obsahující až osmdesát . Brambory jsou celosvětově nejvýznamnější zeleninou. V našem sortimentu povolených odrůd brambor existují odrůdy s různou schopností klíčení. Některé, především pak rané, klíčí velmi brzy, jiné odrůdy se vyznačují . Na druhé straně musíme počítat s tím, že porosty z předklíčené sadby dříve dozrají a hlízy z nich budou v teplejším sklepě dříve klíčit.


Speciálně navržený pytel na skladování brambor v domácnosti - doma v bytě nebo v paneláku. Díky výtažkům z kmínové silice zpomaluje klíčení brambor. A vy tak váháte, jestli je konzumovat, nebo raději vyhodit. Hrozí otrava nebo jiné zdravotní komplikace? Tím docílíte velmi vysoké vzdušné vlhkosti a brambory začnou brzy klíčit.


Sázet na Josefa a můžete mít brambory cca za dní. Stop klíčení brambor ! Nemáte doma ideální podmínky pro skladování brambor ? Nejlépe je jim na chladném a temném místě, neměla by to . Jak vybrat sadbu brambor. Nikdy nesázejte normální konzumní brambory.


Jsou totiž ošetřeny retardačními přípravky proti klíčení , takže by vám . V období od sklizně do konce roku nebývá problém uskladnit brambory v teplejších prostorách (kolem ˚C), obtížnější je zamezit klíčení po . Teplota je důležitá pro klíčení hlíz. Hlízy se probouzejí při teplotách okolo °C, pro další růst jsou výhodné denní teploty okolo °C a noční °C. Odlupování klíčků je zbytečné. Pojme nebo kg brambor.


A díky přírodním výtažkům z kmínové silice zpomaluje klíčení brambor. Unikátní pytel Zembag přírodním způsobem zabraňuje klíčení brambor a jejich zelenání. Je vytvořen pro domácnosti a dokáže pojmout 5 . Výhodou také je, že materiály jsou pratelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky