pondělí 31. července 2017

Likvidace mušek z květináčů

Jul A nepoletují kolem vašich domácích květin záhadné mušky ? Nejspíše jste si vypěstovali plíseň a přilákali smutnice. Feb Larvy smutnic v květináčích vašich pokojových rostlin většinou pocházejí ze zakoupeného substrátu. Po vysazení květin a prvním zalití pak z . May Znepokojují vás malé černé mušky , které se vznášejí kolem květináčů s pokojovými rostlinami, zvláště nedávno přesazenými?


May Škrob v bramboru přitáhne larvy mušek , které pak na bramboře uvidíte.

Dospělé smutnice jsou drobné mušky s kovově leským krunýřem, asi až milimetry dlouhé. Ochrana a péče, Mušky , Likvidace , Vajíčka, Komáři, Suché prostředí, Parazit,. Nechat vánoční stromek v květináči , nebo ho zasadit? Feb Každá muška smutnice dokáže naklást až 3vajíček a žije zhruba dní. Ukrojte kus syrové brambory a zapíchněte ji do květináče , který necháte v. Tato ekologická forma likvidace přitom není finančně příliš náročná.


Feb Je jich stále víc a všimla jsem se,že v některých květináčích mám malé drobné larvičky úplně nahoře na hlíně. Poradí mi někdo,co s tím udělat?

Octomilky - jak se zbavit - ZAHRADA. Mar Smutnice v pokojových květinách - ZAHRADA. Mar Jak se zbavit malých mušek na pokojových květech. Aug Škůdci pokojových rostlin - ZAHRADA. Hovorově řečeno, o larvy mušek.


Poznal jsem je tak, že když jsem jemně foukl do květináče , larvy se hýbaly. A byly v téměř každém květináči. Jun Ideální je postavení květináčů na vrstvu písku – to abychom zamezili i jejich.


Hlístice začnou rychle likvidovat larvy smutnic a jakmile všechny . Jan Černé mušky smutnice se do květináčů pokojových rostlin dostanou většinou ze. Dospělé mušky lze likvidovat žlutými optickými lapačemi. Mar Larvy jsou 5–milimetru velké, dospělé mušky mají 2–4.


Není proto divu, že je i velké množství přípravků, které slibují jejich jednoduchou likvidaci. Nov Smutnice jsou drobné černé mušky , které kladou larvy do hlíny a ty poté likvidují. Pokud se vám doma objeví smutnice, zasypejte jím květináče.


Jan Ale přiznám se bez mučení, že mouchy, mušky , komáry, klíšťata a. První likvidace smutnice proběhla pomocí zbytku insekticidního postřiku.

Jul Máte někdo nějaký nápad jak se těchto obtížných mušek , vylétajících z květináčů do celého bytu, definitivně a zaručeně zbavit? Krátce po přesazení pokojových květin začaly kolem květináčů poletovat drobné malé. Larvy mušek můžete likvidovat za pomoci přirozených parazitů – hlístic . Zde jsem udělal chybu a důkladně květináče neprohlédl, zda mušky nevyletují z nich.


Fyzická likvidace - bez účinku. Asi za dní počet mušek enormně narostl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky