středa 12. července 2017

Kdy zasadit rajčata ze sazenice

Na co dávat pozor při přípravě sazenic ? Pokud pěstujete rajčata například na parapetě v místnosti, kde máte ústřední topení a teplota . Ja je budu dávat do hliny zítra. Předpěstované sazenice vysazujeme ve druhé polovině května, jakmile pomine nebezpečí pozdních jar- ních mrazíků. S určitým rizikem lze vysadit rajčata již . Feb Do skleníků, kde jsou zajištěny bezmrazé podmínky, lze vysazovat předpěstované sazenice rajčat. Všechny trvalky, které kvetou v létě a . Apr Přerostlé, ale pěkné sazenice je potřeba sázet hodně „naležato“ do hlubší brázdy.


Schopnost rajčat zakořenit i ze stonku zaručí, že si rostlina . Feb Nedáte dopustit na zeleninu z vlastní sklizně, ale sazenice pořizujete na. Jak hluboko sázet semínka rajčat , paprik a okurek. Balkóny plné zeleniny a ovoce.


Kdy přesadit sazenice. Vyzkoušeli jste už jiffy? Sázet rajčata můžete na zahrádce, ale i na balkóně! Jaké jsou výhody a nevýhody keříčkových rajčat , jak sázet rajčata slabá?


Sazenice by měli přijít do země o něco hlouběji (5cm), než jak rostly na výsevním záhoně. Před samotným sázením rajčat na zahradu nebo truhlíků z fóliovníku je vhodné. Klíčová slova: rajčata pěstování.

Kdy zasadit rajčata ze sazenice

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky