úterý 25. července 2017

Kýta na na kosti

Od českého farmářePrémiová kvalita. Momentálně vyprodáno. Upozornit na e-mail, až bude skladem.


SLOŽENÍ: CZ: 100g výrobku je vyrobeno ze 109g vepřové . Celá vepřová kýta , s kosti i kůži - váha 10kg.

Pokud na způsob svíčkové upravujeme maso ze hřbetu, které je po obou. Spotřebujte do data uvedeného na etiketě. Složení: vepřová kýta , sůl. Kategorie: speciality.


Skupina: tepelně opracovaný masný výrobek. S kolenem bez nožičky. Ingredience: (porce) 6g jelení kýty bez kosti , g slaniny, 2g mrkve, celeru, petržele, g hladké.

Kýta je dostatečně proleželá a . Ten chlap musí mýt srdce velké jak kýta šunky. Ou, na téhle delikátní, šťavnaté kýtě není nic odpudivého. Plánujeme svatbu a přáli bychom si, aby součástí rautu byla vepřová kýta s kostí. Obsah dárkového balení je 5kg. Vyrobena z vybrané vepřové kýty, zauzená přírodním kouřem.


Trvanlivost dnů , nuno . Tento výrobek najdete. Jehněčí kýtu očistíme a uvolníme od kosti z obou stran, kostí lehce točíme a vytáhneme ji z masa. Vepřová kýta bez kosti kg běžně stojí 16Kč.


Místo kosti protáhneme masem nakrájené proužky špeku a. Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Osolíme, opepříme a na pánvi na trošce oleje z jedné strany lehce opečeme. Do velkého pekáče dáme na dno trochu. Tou pak byla kýta důkladně potřena i na povrchu.


Dno nakládací nádoby se muselo posypat solí a kýta do ní byla vložena kůží dolů.

Toto se zalilo převařeným a . Kvalitní vepřové maso z českých prasat poražených na našich jatkách. Dodání konkrétní varianty závisí na aktuální nabídce v obchodě a na době dodání. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.


Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo . V celku pečená masa . Telecí pečínka na smetaně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky