pondělí 30. července 2018

Kdy postřik meruňky

Mar Dle metodik je povolený a na trh uváděný jediný přípravek Horizon. Neškodí včelam, ale je lepší používat ho ráno nebo navečer, kdy už včely . Apr Monilioza se dostává skrz blizny, takže asi pokud tam po odkvětu ještě jsou. Druh Termín postřiku Koncentrace ( ) Jabloně, hrušně po odkvětu až 4krát v 8. Slivoně, meruňky postřiky v.

Nov Ochranný postřik proti monilióze plodů nebylo v této době možné provést pro deštivé a. Tato choroba napadá především meruňky a višně. Nov a to jen v prvních letech, kdy se zapěstovává koruna. Hnojím Cereritem a občas dolomitickým vápencem.


Postřik proti monilióze před . Houba škodí již v období květu, kdy přes bliznu prorůstá do. Druhý postřik doporučujeme provést při dokvétání peckovin, a to v případě, . Způsobuje ji houba Monilia laxa, kdy nejsilnější infekce probíhá právě přes květní orgány.

Neošetřené a napadené peckoviny touto chorobou, zvláště meruňky , jeví. První postřik provedeme ve stádiu květu tzv. U některých ovocných stromů ( meruňky , višně a třešně) může napadat i květy, listy a. Internetový obchod s postřiky , hnojivy a dalším zbožím pro farmu, dům i zahradu. Doporučuje se především v případech, kdy v tuto dobu teplota vzduchu . Bez postřiku dochází k prosychání konečků větviček, později celých větví a strom.


Opět jde o houbovou chorobu, kdy houba proniká přes květy do plodů švestek. May Každý z nás kdo pěstuje meruňky , višně či třešně nebo švestky se již určitě s touto nejčastější chorobou. Je-li v době květu deštivé počasí, je vhodné postřik zopakovat ještě na konci kvetení. Víte, kdy vysévat ředkvičky?


Přípravek na kadeřavost broskvoní je unikátní dvoufázový fungicid pro postřik proti. Rozvoj choroby začíná v době, kdy součet hodin nad st. Větší stromy můžeme chránit mlžením či speciálním postřikem.


Jako všechny peckoviny mají i meruňky a broskvoně rády řez jarní, kdy nejsou tolik . Vyberte si na angrešty postřik Discus a Optikombi na meruňky a. Jaké jsou doporučené přípravky pro předjarní a jarní postřik. Kdy postřik aplikujeme.

Na počátku kvetení aplikujeme postřik na meruňky proti monilióze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky