úterý 10. července 2018

Litinove rosty do krbovych kamen praha

Litinový rošt plochý 6x(158x2mm) tl. Dále jsou to rošty do sporáků MORA - KVS Moravia, REKREANT, teplovodních kotlů VIADRUS, VARIANT (K-33), Dakon, OPOP, rošty do krbových vložek KRATKI, . Nabízíme mimořádně kvalitní. Tento litinový rošt je vhodný také do kamen Anna . Ta je takto konstruována úmyslně, aby se rošt mohl chladit a nedošlo k jeho poškození. Pokud rošt vložíte obráceně, ohřívá se více větší plocha a ochlazuje se . Klapka do kamen průměr 1mm koupit32- Kč. Rošt kulatý Petry, 2U4P, Filex.


U menších roštů stačí mezera mm, u větších pak mm. ROŠT DO KRBOVÝCH KAMEN OBDÉLNÍKOVÝ. Náhradní litinový rošt pro kamna Prity rohový. Text a obrázky jsou chráněny autorským právem. Masivní litinový rošt kulatý.


Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen , krbů a grilů. Sklo do dveří Krbových kamen Sklo 327x275xBORGHLOM,ALBA. Záruka na zboží - zákazník musí při případné reklamaci zboží zaslat potvrzení o odborné montáži kamen (kotle na pevná paliva, krbové vložky apod.), tak jak je . Barva žáruvzdorná černá 400ml Tato do 6°C odolná žárová barva se používá k ochraně kovových a litinových součástí zahradních krbů , udíren, kamen a . V naší nabídce jsou litinové rošty pro kamna, krby , grily a. Inovovaná sestava roštu pro krbové vložky HEAT, IMPRESSION.


Popelník má tvar boxu s víkem . V nabídce nalzenete litinové rošty , deflektory, zadní desky a zábrany proti vypadnutí . Zobrazeno – z 1položek. Stejně jako pláty na kamna. SKLADEM ⭐Možnost koupě na. Jak postupovat při výběru krbových kamen ? Navíc krbová kamna a stavební sety krbových kamen nyní s dopravou ZDARMA. Kulatý litinový rošt je určen do krbových kamen , krbových vložek, grilů a do různých venkovních i vnitřních ohnišť.


V našem sortimentu naleznete ucelenou řadu . Další náhradní díly jako rošty , litina, deflektor nad topeništěm, teplotně odolné . Předávání tepla do okolí pláštěm vložky – vliv stěny pláště. Zvláštní tvar litinového roštu přispívá k dokonalému spalování a zároveň. Kamna, kotle, krby , topení. Hodně bytelný litinový rošt do kamen. Výhradní zastoupení BLIST – výrobce krbových kamen s 20letou tradicí.


Kvalitní krbová litinová kamna na pevná paliva - dřevo a brikety. V nabídce naleznete také malá krbová kamna s výkonem do kW, konvekční ( dvouplášťová) a sálavá. Topeniště je opatřeno pohyblivým roštem pro snadnou obsluhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky